golf 3 kliimaautomaatika valgustus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
golf 3 kliimaautomaatika valgustus
Tere. Mul tegelikult üsna lihtne küsimus, et kuidas valgustatakse golf 3 kliimaplokki?
Mul ei põle see ning pole veel lahti katkunud, eeldan, et pirnid läbi.
Palju prine läheb, kuhu läheb ja mis pirnid olema peavad?
Tänud ette!
Mul ei põle see ning pole veel lahti katkunud, eeldan, et pirnid läbi.
Palju prine läheb, kuhu läheb ja mis pirnid olema peavad?
Tänud ette!
Käes on hommik, sa tegid ära juba voodi, istud mugavas tugitoolis,
ühes käes ajaleht, teises kohv!
ingel [VW Bot: "Keel korda!"] käisin forsis täna, õeldi selle pirni hinnaks 81kr tk
Mida on minumeelest veidi palju.
ja mudelit ei osanud ka õelda, kui ma pilti näitan millised pesad siis oskab keegi pirni mudeli õelda?

Mida on minumeelest veidi palju.
ja mudelit ei osanud ka õelda, kui ma pilti näitan millised pesad siis oskab keegi pirni mudeli õelda?
Käes on hommik, sa tegid ära juba voodi, istud mugavas tugitoolis,
Varuosakeskus Järvel, kus müüakse uusi ja kasutatud juppe, seal on peoga võtta neid lammutatud autodelt maha võetud pirne, ma küll ei tea mis nende hind seal on, aga ma usun, et kordades odavam kui originaal. Mõningatel pirnidel on erinevad värvid ka võimsuse tähiseks, nt tumeroheline ja heleroheline.
On ka jah variant et paned muu sobiva pirni, nt ostad Fixusest selle soklita väikese pirni mille komplekti hind oli seal vist a la 10 EEKu, komplektis 2tk ja vahetad need pirnid seal pesas lihtsalt ära. Paljud vist isegi ei ole joodetud sinna sisse, aga neid saab ka edukalt nendele klemmidele joota mis seal peasas sees on.
On ka jah variant et paned muu sobiva pirni, nt ostad Fixusest selle soklita väikese pirni mille komplekti hind oli seal vist a la 10 EEKu, komplektis 2tk ja vahetad need pirnid seal pesas lihtsalt ära. Paljud vist isegi ei ole joodetud sinna sisse, aga neid saab ka edukalt nendele klemmidele joota mis seal peasas sees on.