Sidur libiseb
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Sidur libiseb
Mureks selline , et sai soetatud väikse k6ksuga vento.
Teema sis selles , et sidur libiseb metsikult .
ladu24 andis ketta hinnaks 1800 eek:no: , ulme hind ju::(
Kunagi olen lahand sellise sidurit , kas seal ei v6i viga millegis muus olla?
Kas sinna sisse sobib m6ne muu auto ketas ka? näiteks on olemas mul audi/vw 1.8 66kw siduriketas.
V6i kas keegi teab , mis m66tudega need katted on , äkki annaks neid katteid vahetada.
Igasugune informatsioon oodatud.
[Muudetud: 9-9-2009 killer666]
[Muudetud: 11-10-2009 killer666]
Teema sis selles , et sidur libiseb metsikult .
ladu24 andis ketta hinnaks 1800 eek:no: , ulme hind ju::(
Kunagi olen lahand sellise sidurit , kas seal ei v6i viga millegis muus olla?
Kas sinna sisse sobib m6ne muu auto ketas ka? näiteks on olemas mul audi/vw 1.8 66kw siduriketas.
V6i kas keegi teab , mis m66tudega need katted on , äkki annaks neid katteid vahetada.
Igasugune informatsioon oodatud.
[Muudetud: 9-9-2009 killer666]
[Muudetud: 11-10-2009 killer666]
Kettaid on võimalik taastada ka üsna korralikult, kui täiesti kuivaks pole sõidetud!
http://www.pidurimeister.ee/" onclick="window.open(this.href);return false; sealt saad abi, hinnad ka väga mõistlikud, miskine aasta tagasi taastasin e34 530 ketta ja see maksis 300.-
http://www.pidurimeister.ee/" onclick="window.open(this.href);return false; sealt saad abi, hinnad ka väga mõistlikud, miskine aasta tagasi taastasin e34 530 ketta ja see maksis 300.-
Käes on hommik, sa tegid ära juba voodi, istud mugavas tugitoolis,
ühes käes ajaleht, teises kohv!
ühes käes ajaleht, teises kohv!
siduriketta katteid müüakse mõõdu järgi autopoodides ja maksavad 100.- kandis tk. Neid on siis 2tk vaja + needid. Needid on kas tükiga või pakis täpselt ketta jagu ja ei ole ka kallid. Puurpingi all vanad katted maha ja õiges järjekorras uued tagasi neetida, sageli on komplektina neete ostes ka neetimise koonus kaasas ja valmis ta ongi. Kui tööriistad käes püsivad ja on natuke pealehakkamist siis ei ole seal midagi keerulist ja saab vanale autole suht soodsalt siduri pidama
Riist pysib pihus kyll.alts20 kirjutas:siduriketta katteid müüakse mõõdu järgi autopoodides ja maksavad 100.- kandis tk. Neid on siis 2ta
Katteid olen kunagi ladal vahetanud , toona läks kogu remont maksma mingi paar kympsi ja sobivate aukudega katted myygil.
Lihtsalt see kysimus oligi , et kas neid katteid praegu myyakse ja kas m66tu saada on.
Teine kala see , et ma ple tallinnast vaid kuskilt metsast . St , et kas keegi rakveres teab m6nd kohta , kust vx kysida?
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Trossiga või õliajamiga sidur? Tee ka teema pealkiri korda, pildid norm. suurusega ja anna ka andmed auto kohta - siis ei pea enam mõistatama.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..