Jama kastiga CHE
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Golf 3 2.9 syncro
Jama kastiga CHE
Selline jama, et kui gaas lahti lasta kast undab/kõriseb väheke) Algas kõik sellest, et täna torkasin tagurpidi käigu sisse enne täielikku peatumist(nii, et ragin läbi käis:() A jama hakkas pihta peale 5 km sõitmist. Milles võib olla jama? Kust saaks osta kasti remontkomplekti ja kui palju see umbes maksta võib?

-
- Huviline
- Telefon: 56682276
- Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 2 korda
Tegid tagurpidikäigu hammakatele või ka lülitusele haiget...JAWAmees kirjutas:Selline jama, et kui gaas lahti lasta kast undab/kõriseb väheke) Algas kõik sellest, et täna torkasin tagurpidi käigu sisse enne täielikku peatumist(nii, et ragin läbi käis:() A jama hakkas pihta peale 5 km sõitmist. Milles võib olla jama? Kust saaks osta kasti remontkomplekti ja kui palju see umbes maksta võib?
Minu teada 020 tüübi kastidele küll mingit nn. remontkomplekti hoobilt võtta pole. Forss aitab, nagu alati VW murede puhul. Kõik kastitükid suht eraldi müügis minu arust.
Kui gaasi maha lastes on undamine siis on seal mõni laager läbi, kasti laagrid maksavad u 300-500.- poes.JAWAmees kirjutas:Selline jama, et kui gaas lahti lasta kast undab/kõriseb väheke) Algas kõik sellest, et täna torkasin tagurpidi käigu sisse enne täielikku peatumist(nii, et ragin läbi käis:() A jama hakkas pihta peale 5 km sõitmist. Milles võib olla jama? Kust saaks osta kasti remontkomplekti ja kui palju see umbes maksta võib?
kui on tagurpididi käigu hammasrattad läbi, võin sulle need müüa.
seal on 7 laagrit , tavaliselt on ainult peaülekande laagrid läbi.JAWAmees kirjutas:Helistasin forssi. Küsisin laagrite kohta: kõik 14 tükki maksavad tsirka 3kilo. Mingit differi remontkomplekti kaa nagu pakkuda ei ole. A eks näis. Hetkel niikuinii suht kitsas seis rahaga. Kui lendab enne laiali, kui remontida jõuan, siis pole midagi teha:( A eks näis mis saab.
oleks ka pakkuta che käigukasti.
mul oli ka che kast mis leidis oma õnneliku lõpu.( teleskoop miljoniks )otsisin uut kasti igalt poolt,.pool aastad aga ei leidnud. pole eriti saada.ja on küll .saksa maalt tuuakse ,koju ka aga 6000- eii jääb ära. sain teise tähiseka ehk sitema aga see oli ainus. nii et hoia seda käigukasti. või osta teine auto;)
mul oli ka che kast mis leidis oma õnneliku lõpu.( teleskoop miljoniks )otsisin uut kasti igalt poolt,.pool aastad aga ei leidnud. pole eriti saada.ja on küll .saksa maalt tuuakse ,koju ka aga 6000- eii jääb ära. sain teise tähiseka ehk sitema aga see oli ainus. nii et hoia seda käigukasti. või osta teine auto;)