Kas tahad siiski panna vana tüübi 1,5-ese. kaant(auk 16mm.),või vana tüübi 1,6-ese. kaant(auk 22mm.). Kahe auguga kaas on alates 84 vl. lase ja siis juba hüdro tõukuritega nukk võlli peal.
Jutt oli ju et sul on 1,6 TD. Sellel plokil ongi ju kaks õli tagasijooksu kanalit. Vanal tüübil on üks tagasijooksu auk,kuid 1,5-esel. veel väiksem. 1,5D plokikaas vaevalt vastab tingimustele,mida nõutakse 1,6 TD. kaanele.
mootor on tõesti 1,6td 51kw aga uus ploki kaas pole päris selline nagu vaja nimelt on tal see väiksem õli tagasivoolu kanal puudu ja seal on vee kanal mis tuleks kinni panna
Ära mine jutuga vee kanalisse. See küll ei puutu asjasse. On pandud plokki ,millel on ka ,,väike,, õli tagasijooksu kanal ,,pime,, ette ehk punn liimiga. Lihvitud ja tihend ühe auguga nagu plokikaas nõuab.
see õli tagasijooksu kanal satub täpselt vee kanalisse hetkel ja minumeelest puutub see vägagi asjase sest kui ei pane kinni seda veee kanalit tuleks panna kinni plokis olev auk muidu on kohe mahlad koos
Tüüpiline arvuti jutt et me ei saa teineteisest aru. Olen pannud plokki ,millel on kaks tagasijooksu õli kanalit ühe kanaliga ploki kaane. Edasi kas ps. või annad tel. numbri.
Mul on tutikas tihend aga ploki järgi ostetud ei usu et pood tagasi enam võtab korra sai vahetamas käidud. Ma ei ole nii rumal et paneks üldse vana tihendi tagasi
ingel [VW Bot: "Keel korda!"] minuarust kas seal midagi nälga ei jää kui see väiksem kanal kinni panna, kas väiksem võib olla lihtsalt tagasivool karterisse või õlitab ta ka seal midagi veel.