Vaja pilti G3 roolilatist / teavet vw lattide kohta

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
ToM49
Huviline

Vaja pilti G3 roolilatist / teavet vw lattide kohta

Lugemata postitus Postitas ToM49 »

Tere, ühele teisele masinale on vaja paigaldada lattrool, silma jäi G3 oma. Siiski, korralikke pilte pole leidnud, pole läheduses uurida ka millegi pealt. Tahaks pilti, kus latt on masina peal kinni (just et oleks näha kuidas ta kinnitub ja asetseb). Olen aru saanud et kinnitub ta horisontaalselt sillatala peale? Ja paikneb ta ikka tagapool ratast? Kõik latid on G3'l sama ülekandega (äkki gti'l kiirem vms?).
Tänud ette, ei ole VW'ga väga kokku puutunud:smirk:

[Muudetud: 22-11-2009 ToM49]
Each rat köhi not,do not cry every cock.

ToM49
Huviline

Kas tõesti olen oma murega üksi? Äkki kellegil vedeleb latt, võiks mõne pildi teha üldplaanist ja kinnitustest. Samuti tahan ikka teada, kas kõikidel G3'edel on sama latt? Passatil/ventol ka? Aga corradol?

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Pilt
Pilt

ToM49
Huviline

Oho, väga super. Kinnitused ja võimu torud tunduvad ladale paigaldamiseks täitsa head olema. Nüüd ootaks kommentaari G3 lati (võimalikest) erinevustest (kas kõikidel mudelitel sama sugune, sama ülekandega) ning võrreldes ka Vento, Passat ja Corrado latiga. Minu loogika järgi võiks neil kõigil sama olla?

T6nis2
Huviline

Anna aga minna. Passatil ja G3-el. telje vahe laiem,kui G2-hel. Jutt oli latist,kuid kuhu kinnitad võimu pumba + rihma seibid vända otsa mis ajavad ringi rooli võimu.

woody
Veteran
Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas woody »

T6nis2 kirjutas:Anna aga minna. Passatil ja G3-el. telje vahe laiem,kui G2-hel. Jutt oli latist,kuid kuhu kinnitad võimu pumba + rihma seibid vända otsa mis ajavad ringi rooli võimu.
Kui sa isegi siin foorumis olevaid teemasid lähemalt loed, siis saad aru, et kõik on võimalik... Ära alusta kellegi tegemiste maha tegemistega!
Passati latt on kindlasti teine, aga g2´l ja g3´l on vahe minu teada ainult roolivarda otstes, jutt siis sisemistest otstest.
Vähemalt 1.8 liitristel oli küll nii. Sai kohe ükskkord pulli pärast mõõdetud.

Muidugi seda ma enam ei mäleta, kas oli tegemist võimuga latiga.

[Muudetud: 22-11-2009 woody]
EI ole aega, üldse ei ole aega!!

T6nis2
Huviline

Kes kur..t kedagi maha teeb,laidab? Ütle ükski lause,kus kohast võiks välja lugeda et maha tegemisega on jutt,halvustav. Lati kohapealt paned ka segast. Ja selline jutt et ENAM EI MÄLETA räägi oma vanaemale.

ToM49
Huviline

Nii, rahu nüüd:) Ladal on mul peal opeli kaheliitrine, ehk saab selle pumba ka pandud sinna (või äkki ühildub vw latt opeli pumbaga, mõtlen just tootlikkuse, surve vms poolest). Pealegi pole 100% kindel et võimu panen, vaatab mis kätte satub, äkki paneb ilma. Kommenteeriks äkki nüüd lattide kiirusi, kõik on samad?

woody
Veteran

T6nis2 kirjutas:Kes kur..t kedagi maha teeb,laidab? Ütle ükski lause,kus kohast võiks välja lugeda et maha tegemisega on jutt,halvustav. Lati kohapealt paned ka segast. Ja selline jutt et ENAM EI MÄLETA räägi oma vanaemale.
Nahast välja sa pugeda oskad!

woody
Veteran

ToM49 kirjutas:Nii, rahu nüüd:) Ladal on mul peal opeli kaheliitrine, ehk saab selle pumba ka pandud sinna (või äkki ühildub vw latt opeli pumbaga, mõtlen just tootlikkuse, surve vms poolest). Pealegi pole 100% kindel et võimu panen, vaatab mis kätte satub, äkki paneb ilma. Kommenteeriks äkki nüüd lattide kiirusi, kõik on samad?
Lati kiirusi ei oska komenteerida kahjuks. Pole nii põhjalikult neid uurinud. Aga siin foorumis keegi kindlasti neid lahanud ja äkki saad oma vastuse.

Vasta

Mine “Veermik”