Klobin G2 esisillas
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56660496
- Auto: vw golf mk1 2,0L G60 ,MB CLK 200 Kompressor
Klobin G2 esisillas
Nonii, probleem on üldjoontes pealkirjas öeldud.Sõitsin autoga ja pärast paari järsemat kurvi hakkas esisillas miski asi klobisema.Kuna autol on alla üsna jäigad coilid , siis arvasin alguses , et äkki on amordi tugilaager õhtal.Aga ei , kui ma sõidan otse edasi siis ikka klobin alles.Siis kahtlustasin laagreid , aga kuna klobin pole ühtlane ja kindlate intervallide tagant , siis arvan et selles pole viga.Õõtsa puksid olid ka justkui korras.Äkki šarniirid?Või on veovõlli liigend otsas?Imelik on see , et klobin on nii kiirendades kui ka aeglustades.Samuti ka siis , kui käik väljas ja auto vabalt veereb.On kellegi veel häid mõtteid?Ja kui tegu on ikkagi veovõllidega , siis kas nii kannatab sõita veel umbes 100 km.Auto pole omas garaažis hetkel , seega ei saa tegelda asjaga.
-
- Huviline
mille veovõllid sinna sobivad veel?Kas 4 käigulisele sobivad kõikide teiste Golf 2-de veovõllid?Forsist mulle öeldi , et nendel pole sellist kunagi läbi käinud ja pole midagi pakkuda.Ka näitas arvuti neil et veovõlli otsad (välimised) on erineva koodiga?!Kui seal juba kobin sees on , siis vaevalt et määrimine enam aitab
Igatahes ma teen proovi.

-
- Huviline
tänud heade sõnade eest.Kolasin veel ringi ja nüüd küsin ühe sellsie küsimuse.http://www.acar.ee/acar_pic/2226564.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; On need otsad täiesti müügis.Kuidas need veovõlli külge kinnitatakse?Kas pressitakse vms?