VR6 tosool kaob
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
VR6 tosool kaob
Mure siis selline, et mu VR6'l on hakanud kuhugi kaduma tosooli. Silmaga nähtavat leket ei ole tuvastanud, aga nädalaga kaob oma paar liitrit. Ei teagi nüüd kust otsast otsima või näppida hakata. Äkki kellelgi sarnase murega kogemusi? Igaksjuhuks mainin ära, et tegemist on golf 3 94. aasta, 2.8 vr6.
-
- Huviline
Kuramus, kogu see kupatus kapoti all on nii suur, et üldse ei saa midagi aru, mis seal toimub. Äkki keegi hea inimene, kes VR6 mootorit vähe paremini tunneb, viitsib korra Tallinnas oma asjatundliku pilguga asja üle vaadata, järsku on kohe mõnd viga näha. Esimese hooga ei hakkaks kohe kuskile teenindusse minema, ehk on viga lihtsam ja annab ise korda teha. Niipalju kui ma aru sain, tundusid radikas ja termostaat korras olevat, aga pead ei anna. Kas on mõni kindel nipp, kuidas plokikaanetihendi olukorda hinnata? Mingi kahtlus mul on, et selles võib ka probleem olla, kuna õlikorgi all paistis minu hinnangul tiba emulsiooni olevat, aga võib juhtuda, et eksin.
Lähed auto taha ,pistad näpu sumpsi otsast sisse, ja siis maitsed keeleotsaga, kui tahm on magus siis toimub tosooli kadu ja aurustumine silindrisse , see eeldab juba mootori laiali lammutamist ja plokikaanetihendite uurimist.Ps karta ei ole vaja , t6rts tahma pole teadaolevalt kedagi maha tapnud:rolleyes:
-
- Huviline
- Telefon: 55670869
- Auto: Vento
selle kummi vooliku üks ots läheb õli filtri juurde ja teine sinna plastik toru külge. Omal oli sama mure, et see toru oli ära "mädanenud" ja murdus hoopis see kummi toru sealt küljest, kui käega pihta läksin. Termostaadi korpus lahti, üks metall toru ka ja tõmbad selle plastik toru pumbast välja. 77 eeku oli see toru.
-
- Huviline
- Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus
-
- Huviline
- Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus
Mina olen aunult halba kuulnud selle jahutussüsteemi "pesuaine" kohta ning enamasti seda sisse kallata ei soovitata.R4un0 kirjutas:ostsin juba puhastusvahendi mis tuleb veega kokku panna. 10 minni töödata umbes ja peaks ilusti puhtaks tegema. siis üle loputada 10 minni ja korras. aga ennem peab ka tosooli kadumise probleemi lahendama

Arbuus driver since 2010
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Pesuaine kasutamine võib tekitada probleeme ainult siis kui varem on jahutussüsteemi lekkepeatajaga ''remonditud'', vanad lekkekohad võivad ellu ärgata. Teine lugu on näiteks õlitussüsteemi pesuainega mida küll ei riskiks suvalisse mootorisse kallata.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Auto: GMC Suburban 5.7, Golf III 1.8
kasutatud auto puhul ei tea ju kunagi, et mis jama mõni eelmistest omanikest kokku keeranud on, seega igasugu asju kasutada ei soovita. peab arvestama ka, et puhastava ainega võib aastate jooksul kogunenud saast kusagile kontsentreeruda ja palju pahandust teha.GTI kirjutas:Pesuaine kasutamine võib tekitada probleeme ainult siis kui varem on jahutussüsteemi lekkepeatajaga ''remonditud'', vanad lekkekohad võivad ellu ärgata. Teine lugu on näiteks õlitussüsteemi pesuainega mida küll ei riskiks suvalisse mootorisse kallata.
[Muudetud: 4-12-2009 daff]
Jep! Sellepärast lihtsalt uus vedelik sisse. Loputada tõesti ei tasu.GTI kirjutas:Pesuaine kasutamine võib tekitada probleeme ainult siis kui varem on jahutussüsteemi lekkepeatajaga ''remonditud'', vanad lekkekohad võivad ellu ärgata. Teine lugu on näiteks õlitussüsteemi pesuainega mida küll ei riskiks suvalisse mootorisse kallata.