K: Tagumise amordi puks. VW Golf 3 1.9D

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Jamal
Huviline
Auto: Golf mk2

K: Tagumise amordi puks. VW Golf 3 1.9D

Lugemata postitus Postitas Jamal »

Mis siin pildil valesti on? Mõniaeg tagasi sai teeninduses käidud ja lastud pukse vahetada, aga minule see pilt ei tundu loogiline. Lisaks auklikes kurvides tekib tugev klobin, nagu miski peksaks kuhugi vastu. Amordid, ise korras. Eelmine kord vahetasin ma ise need puksid ja sain mingi kaks aastat nendega rahulikult hakkama ja minumeelest nägi to pilt hoopis teistsugune seal välja tookord.

Pilt

[Muudetud: 18-11-2009 Jamal]
Ahto

woody
Veteran
Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas woody »

Jamal kirjutas:Mis siin pildil valesti on? Mõniaeg sai teeninduses käidud, aga minule see pilt ei tundu loogiline.

Pilt

Nüüd ise ka lolli pannes, ütleks, et üks mutter oleks justkui üleliia, äkki see pealmine :lol:
Või on vennad nii teinud nagu ma ühel kunagi avastasin, et sellele alumisele olid seibid alla pandud ja siis keerati alumist keerates see taldrik kinni. Ja inimene lasi amorte vahetada meil. Sain vähemalt tööd ja lisaraha korras amortide müümisest.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!

Jamal
Huviline
Auto: Golf mk2

Lugemata postitus Postitas Jamal »

Sellel seibil on ka kulunud sisse puksi rant. Mul juba juhe nii koos. Eks õhtul tuleb mõne Golfiga kõrvuti ajada ning võrdlema hakata. Igapäev ju ei tee selliseid asju ja nii ununebki see.

Ahto

woody
Veteran
Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas woody »

See seib peakski olema vastu puksi tegelikult.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!

Vasta

Mine “Veermik”