parem tagumine pidurisilinder

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

parem tagumine pidurisilinder

Lugemata postitus Postitas copilot »

Eile sai tagumist juhipoolset pidurit lammutatud, põhjuseks oli piduri mingil määral peale jäämine. Selgus, et alumine liugur oli kinni jäänud, mille tõttu sisemine klots oli rauani kulunud.Samuti ei liikunud korralikult pidurisilinder. Liuguri sain liikuma, kuid silinder ei liigu endiselt korralikult tagasi, lahti võttes ja puhastades tundus, et silindrit oli ka ennem lahti võetud ning kaitsekumm ei olnud suporti poole pealt korralikult soones, arvatavasti sodi ja vesi vahele sattunud(oli näha väikseid kahjustusi roostest v mingist sööbivast ainest ning kriimud ja muu sodi, mitte ei läikinud nagu pühade muna:lol: ) ning vajab vahetust. Kuna ei osanud maale sõites asja ette näha, tuli uus klots ise aretada(sai ehitatud 2004 a Honda CRV tagumisest klotsist, kus klotsi mõõtmed peaaegu identsed, ainult tugihaagid tuli rellakaga veidi kitsamaks lõigata, et sobiks suportiga):lol:

Piduriketta taga olev kaitseplekk oli aga nii mäda et sõrm läks sõna otses mõttes läbi. Olen üritanud uurida, kust oleks võimalik uut saada, kuid ei midagi. Küsimus oleks, kas on üldse mõtet uut panna v kui jah siis kust oleks võimalik saada?

Samuti selle pidurisilindriga, et eraldi uut vist ei ole võimalik saada? Ja kui mitte siis kas mõtekam osta kasutatud suport v uus
Diesel Power KEEPS ME GOING

pppp
Veteran
Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
Auto: T***a P***s+
Tänanud: 87 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas pppp »

copilot kirjutas: Piduriketta taga olev kaitseplekk oli aga nii mäda et sõrm läks sõna otses mõttes läbi. Olen üritanud uurida, kust oleks võimalik uut saada, kuid ei midagi. Küsimus oleks, kas on üldse mõtet uut panna v kui jah siis kust oleks võimalik saada?
Minu teada saab neid vaid A-osana. G4/Bora omad on õnneks väga mõistliku hinnaga (vanemate VW-dega võrreldes).

Vasta

Mine “Veermik”