Passat B5 mure mootori müraga
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Passat 2.5TDI V6
Passat B5 mure mootori müraga
Tervist, hiljuti ostsin endale 2001a. passati 2,5 v6 mootriga, automaat kast.
Kuna ise eelnevalt olen omanud ainult bensiini mootoriga autosid siis antud autol vägagi suur müra, isegi salongis.
Olen mõtlema hakanud kas ei oleks võimalik kuidagi seda müra summutada, mootorile ümber kasvõi mingi mürasummutus panna:lol: kas oleks selline asi teostatav, või äkki on isegi firmasid kes sellise asjaga tegeleksid?
Ette tänades
Nisu007
Kuna ise eelnevalt olen omanud ainult bensiini mootoriga autosid siis antud autol vägagi suur müra, isegi salongis.
Olen mõtlema hakanud kas ei oleks võimalik kuidagi seda müra summutada, mootorile ümber kasvõi mingi mürasummutus panna:lol: kas oleks selline asi teostatav, või äkki on isegi firmasid kes sellise asjaga tegeleksid?
Ette tänades
Nisu007
Viimati muutis argo, 07 Mär 2012, 02:47, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Passat 2.5TDI V6
Hea märkus:lol: Aga koguaeg ei jõua ka muusikat nii valjult kuulata:)raiku kirjutas:Anna palun andeks, et läbustan ja OT, aga ma ei saa märkimata jätta, et kui kolin ja müra liiga suureks läheb on järelikult heli süsteem autos lahja
Pisut ka teemasse et on olemas müratõkkeid küll aga kuhu ja kuidas paigutada maitia
Mootoriruumi ja salongi ühendav vahesein tuleb korralikult ära isoleerida pigimatiga. Kõige suurem töö on armatuuri tagant panna. Armatuur lahti lasta, polstrid üles, esiistmed välja et ruumi oleks tegutseda ja pigimatt otse pleki peale. Pärast kõik uuesti kokku ja veidi vaiksem on kindlasti. Kui ise ei soovi seda tööd ette võtta, otsi mõni autoaudio pood, kus paigaldatakse helitehnikat ja ka heliisolatsiooni.
Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära!
http://www.alarm.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemad tegelevad pigimattidega ka.
Nemad tegelevad pigimattidega ka.