Ma loodan ,et saadi mu keerulistest mõttekäikudest aru.
Nagu tavaks on saanud ,ette suured tänud kaasa mõtlemast

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Nii peaks saama kõige parema tulemuse, ainuke et 1 jooks velgi läheb aiataha.Kui saladus pole siis mis auto velgi kasutad volkar-volkar vms. Parima laia randi vist garanteerib opläädi siseäärvredestein kirjutas:mul just samal meetodil tegemisel ja nõ velje siseosa läheb välimiseks ja lõigatakse kõige madalama koha pealt
See kuidas lehtmetalli vahelekeevitamisega velje laiendamise protsess välja näeb, huvitaks mindki... Iseasi, kas teadjamad (või need kes teevad) sellest põhjalikult räägivadtito kirjutas:Nüüd võiks keegi ka riba varjanti õigustada , /---/
Jutus point:thumbup: Ainuke teema on selles, et see nn laiendusriba võib väga koledasti p...e keerata kogu vaevarikka töö. Ja kindlasti ei ole velg ka nii tugev ,kui tsentrist ja 1 x keevitades. Urbani töö on jah kiiduväärt aga minu jaoks hind krõbe 500.- tk nii ta mulle enda teenust pakkus vistKristjan kirjutas:Mina enda omasid ei pahteldanud, kuna urbaanboeemik oli megahea töö teinud. Paar väikest auku kuivas aint värvile sisse. Veljed väga ilusad ja sirged jne. Õhku ka ei leki. Alguses 2 tk lekkisid, aga need keevitasin ise üle ja jäid pidama. Riba eelis on piiramatud võimalused. Ja noh, ei usu, et keegi väga rõõmus oleks, kui peab 2 jooksu G60 15" plekke ostma
Mina võtsin enda jutu ilmestamiseks pildid siit: http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=764192" onclick="window.open(this.href);return false;tnz kirjutas:See kuidas lehtmetalli vahelekeevitamisega velje laiendamise protsess välja näeb, huvitaks mindki... Iseasi, kas teadjamad (või need kes teevad) sellest põhjalikult räägivadtito kirjutas:Nüüd võiks keegi ka riba varjanti õigustada , /---/Mul lihtsalt oleks võimalik lasta onul vb teha, aga ta pole varem teinud sellist asja ning oleks hea põhitõdesid teada (muidu metallitöö oskus ja vahendid on tal olemas - oma firma lausa).
Nii et olen tänulik, kui keegi targem seletab, kuidas asi käib...kasvõi üldiselt, kuid natuke täpsemini kui "velg pooleks-plekk vahele-keevitusega kinni"
Tuligi endal meelde, et peaksin sellisel juhul ostma ka teise komplekti neid paganama g60 velgesid.Kristjan kirjutas:Mina enda omasid ei pahteldanud, kuna urbaanboeemik oli megahea töö teinud. Paar väikest auku kuivas aint värvile sisse. Veljed väga ilusad ja sirged jne. Õhku ka ei leki. Alguses 2 tk lekkisid, aga need keevitasin ise üle ja jäid pidama. Riba eelis on piiramatud võimalused. Ja noh, ei usu, et keegi väga rõõmus oleks, kui peab 2 jooksu G60 15" plekke ostma
Selles suhtes küll mõõtmise teema et 100% ei julge väita, aga velgede sisud peaksid olema standard mõõdus olgu ta Daihatsu v Volkar vahet pole. Muidugi selle vahega et ristata saad ikka 13" omavahel jneJamal kirjutas:Tuligi endal meelde, et peaksin sellisel juhul ostma ka teise komplekti neid paganama g60 velgesid.Kristjan kirjutas:Mina enda omasid ei pahteldanud, kuna urbaanboeemik oli megahea töö teinud. Paar väikest auku kuivas aint värvile sisse. Veljed väga ilusad ja sirged jne. Õhku ka ei leki. Alguses 2 tk lekkisid, aga need keevitasin ise üle ja jäid pidama. Riba eelis on piiramatud võimalused. Ja noh, ei usu, et keegi väga rõõmus oleks, kui peab 2 jooksu G60 15" plekke ostma
Väike vihjeJurmola kirjutas:Aga põhimõtteliselt peaks saama ju teha 15" plekkidest 16" plekid. Nt kui ma tahan omale 16 tolli plekki, aga sellist pole nagu ma tahan(nt g60 originaal) siis ma võtan selle 15 tollised veljed, lasen treipingis kolmeks, ning sama teen ka 16" veljega, ning siis ristaks omavahel. 15'seid ei pea ju laskma päris kõige peenemast kohast, vaid vähe paksemast/laiemast.
Samas, ma tahan G60 plekke, ning 15 on mulle väike(loe: kolm jooksu 15" velgi). Neid opsi omasid ei taha :/tito kirjutas:Väike vihjeJurmola kirjutas:Aga põhimõtteliselt peaks saama ju teha 15" plekkidest 16" plekid. Nt kui ma tahan omale 16 tolli plekki, aga sellist pole nagu ma tahan(nt g60 originaal) siis ma võtan selle 15 tollised veljed, lasen treipingis kolmeks, ning sama teen ka 16" veljega, ning siis ristaks omavahel. 15'seid ei pea ju laskma päris kõige peenemast kohast, vaid vähe paksemast/laiemast.rehvid24.ee müüb opeli 16"plekkvelgi mille modimine on märksa lihtsam kui ristamine. Keegi siin foorumis müüs ka samu velgi
http://www.hot.ee/wvklubi9//DSC_1577_800.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma jälle pean omaniku ees vabandama ,et pilti eksponeerin
[Muudetud: 21-12-2009 tito]
Pööraks tähelepanu enda ideele mis kahjuks jäi vastukajata.spool kirjutas:Kuidas aga siuke variant oleks - treiali juurde viia 2 paari plekkvelgi, lasta ühtedel maha esimene rant, teistel tagumine kusagiltmaalt ning siis võimalikult täpselt kokku keevitada.
Tore, et paljunõtud teemal toimub pikem arutelu. Loodan, et see nende seas pahameelt ei tekita, kes laiade plekkidega ringi sõidavad ja uhkusega enda velgi Eestis haruldasteks tunnistavad.
spool kirjutas:Pööraks tähelepanu enda ideele mis kahjuks jäi vastukajata.spool kirjutas:Kuidas aga siuke variant oleks - treiali juurde viia 2 paari plekkvelgi, lasta ühtedel maha esimene rant, teistel tagumine kusagiltmaalt ning siis võimalikult täpselt kokku keevitada.
Tore, et paljunõtud teemal toimub pikem arutelu. Loodan, et see nende seas pahameelt ei tekita, kes laiade plekkidega ringi sõidavad ja uhkusega enda velgi Eestis haruldasteks tunnistavad.
Mida arvata?