G3 salongi ventikas krigiseb.

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
kakerlaker
Huviline

G3 salongi ventikas krigiseb.

Lugemata postitus Postitas kakerlaker »

Lugu siis selline,et laupäeval otsustas süütepool otsad anda.Sai see siis ära vahetatud ja kas on see nüüd lihtsalt kokkusattumus vöi sellega seoses,igatahes vigiseb nüüb salongi ventikas,puhur töötab ja annab ka sooja.Millele see võiks viidata?On see seos külmadega vöi märk,et soendus hakkab ka otsi andma?Annab seal midagi puhastada vöi ölitada?Paluks targemate nöuannet,:)enne kui lammutama hakkan.:)
Viimati muutis argo, 07 Mär 2012, 02:37, muudetud 1 kord kokku.
kakerlaker

jurka056
Huviline
Auto: vw sharan 2,8 aut

Lugemata postitus Postitas jurka056 »

mul krigiseb ka aga ainult hommikuti siis kui auto käima panen
volkswagen, das Auto :)

kakerlaker
Huviline

Mul jääbki krigisema,ei jää vaiksemaks,ega lähe hullemaks.Pikapeale muutub tüütavaks:(
kakerlaker

marios
Huviline
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas marios »

Tere, väga võimalik on ,et vendi laager või puksid läbi. Ei tea mille peale g3-l see ehitatud on.
VEOTEENUS KAUBIKU JA KALLURIGA 51 904 594

TGL
Huviline
Lugemata postitus Postitas TGL »

mul G4 kah piniseb rsk, pika sõidu ajal hakkab häirima. Ei ole viitsinud lahti kakkuda veel.
Aga on kellelgi aimdust, et mis seal vahetust tahaks vmt? Sebiks kohe jupid kah ära kui juba lammutamiseks läheb.

marios
Huviline
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas marios »

TGL kirjutas:mul G4 kah piniseb rsk, pika sõidu ajal hakkab häirima. Ei ole viitsinud lahti kakkuda veel.
Aga on kellelgi aimdust, et mis seal vahetust tahaks vmt? Sebiks kohe jupid kah ära kui juba lammutamiseks läheb.
No G4-l peaks olema naggu Passatilgi see vendi mootor pukside peal ja neid eraldi ei pidanud vist saama vahetada. Nii et järelikult on uut mootorit vist vaja.
VEOTEENUS KAUBIKU JA KALLURIGA 51 904 594

kakerlaker
Huviline

Siis tuleb ilmselt lahti kakkuda ja küll siis juba ehk selgub mis asi seal laulu lahti löönud on;)
kakerlaker

Tanel
Veteran
Telefon: 56902793
Auto: '88 JETTA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tanel »

Mul sama mure Jettaga...mk2, aga krigisema hakkab just 3. kiirusega puhudes. Kas seal ka mingid laagrid/puksid ikka, et on võimalik asja parandada?
"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito

Krisss
Huviline

Lugemata postitus Postitas Krisss »

Nägin just paar päeva tagasi salongi vendika mootorit. Vilises samamoodi nagu eelpool kirjeldatud. 91.a passatil on see puksi peal, mis käis enda pesas ringi(koos võlliga). Võileiva raha eest sai sõber endale uue ning ei hakanud vanaga pead vaevama.

[Muudetud: 21-12-2009 Krisss]
Anna mehele vabad käed ja sa tead, kust neid leida...

A8pool
Huviline

Lugemata postitus Postitas A8pool »

Krisss kirjutas:Nägin just paar päeva tagasi salongi vendika mootorit. Vilises samamoodi nagu eelpool kirjeldatud. 91.a passatil on see puksi peal, mis käis enda pesas ringi(koos võlliga). Võileiva raha eest sai sõber endale uue ning ei hakanud vanaga pead vaevama.

[Muudetud: 21-12-2009 Krisss]
Minu teada on kõigil masinatel ventika mootor pukside peal!
Kui ülal toodud variant siis pole teha midagi, vaja uut mootorit, kui puksid paigas siis teinekord aitab määrimine, aga kunagi ei tea kui kauaks!
Vendi mootor maha ja õli vahele kui vakka ei jää siis uue järele!:)

mph
Huviline
Auto: A4 Avant 1.8TQ

Lugemata postitus Postitas mph »

Võta salongi ventikas lahti, ehk mingi puulehed vms sisse sattunud.
Endal oli ühe masinaga sama teema, ventikas oli puulehti täis, see tekitas ebameeldivat kriginat.

Derthin
Huviline
Auto: VW Passat B5 1.9TDI 81kw, Skoda Octavia 1,4 TSI G-Tec
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Derthin »

Kui juba krigiseb siis võivad olla puksid kulunud. Kui puksilõtk on juba hästituntav ei ole võtet enam vaeva näha määrimisega (lühiajaline lahendus) vaid juba otsida uus mootor, puksid pole vahetatavad.
Sööda hunti kuidas tahad, karu oma on ikka suurem!

Priidik333
Tunnustatud
Telefon: 53644681
Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.

Lugemata postitus Postitas Priidik333 »

Ma oma G2 ventika määrisin ära sellise määrdega mis alguses kui pudelist välja lasta on vedel aga u 5 seki pärast hangub ära.Puksides oli ka lõtk sees aga peale määrimist peaaegu olematu.Et tiiviku poolsele puksile määret lasta, pidin tiivikule augu puurima.
Nüüd nagu uus. Ei kilise-ei kolise:)

Raimo182
Huviline
Auto: VW Passat (87), VW Caravelle (86)

Lugemata postitus Postitas Raimo182 »

Mul ka passati(87) krigiseb külmadega, aga jääb vait vahepeal :)
Vanakool

kakerlaker
Huviline

Ei ole jöudnud nii kaugele,et küüneviha sisse ajada:),aga krigiseb hetkel vahelduva eduga ja suvalistel aegadel.Kui soojemaks läheb,siis vötan lahti ja vaatan järgi mis seal toimub.Hetkel hanged ülepea ja minu kullake kükitab hangede vahel öösiti,ei ole tal sooja garaazi:(.Selle külmaga pole tahtmist midagi torkida.Kannatame esimese soojema päevani:blush:.
kakerlaker

Derthin
Huviline
Auto: VW Passat B5 1.9TDI 81kw, Skoda Octavia 1,4 TSI G-Tec
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Derthin »

Priidik333 kirjutas: Ma oma G2 ventika määrisin ära sellise määrdega mis alguses kui pudelist välja lasta on vedel aga u 5 seki pärast hangub ära.Puksides oli ka lõtk sees aga peale määrimist peaaegu olematu.Et tiiviku poolsele puksile määret lasta, pidin tiivikule augu puurima.
Nüüd nagu uus. Ei kilise-ei kolise:)
Oskad sa öelda mis selle määrde nimi oli?!
Sööda hunti kuidas tahad, karu oma on ikka suurem!

Vasta

Mine “Kere & Sisu”