Alusta kontrolli ja tegutsemist minu toodud 3ndast punktist.
Nb peale süüte välja keeramist resetitakse viga (kui on rõhu anomaalia) ja kui viga uuesti kohe ei avaldu töötab auto ok. Enda boral oli sama viga ja sissevälja aitas. Viga süvenes muidugi.
Olen kohanud 3 probleemi oma disladel. arvuti näitab 2te esimest, ehk siis kas õhulugeja viga või vale rõhk süsteemis. 3ndat näitab ainult kaudselt, sama kirjeldusega rõhu viga.
1. Õhukulu lugeja viga näeb tõesti arvutiga. See neil ka ära väsib mingi aja peale. Uus vahetus fondiga õhulugeja sakas autos oli miski 1800.-
2. kuna boral on geomeetri vaakum klapp nö tagurpidi, esineb klapi kinnni jäämist sirutad käe välja seisva mootoriga proovid kas liigub. Kui liigub siis np, kuigi ta võib ka suva hetkedel kinni jääda seega 100% vastust sa sealt ei saa. Uus klap oli vist 800.- ja neid müüvad need kes turbosi remondivad lisaks leidub interneti poodides neid kah osades.
Passatil klap teistpidi ja ei saa niipalju vett.
Külmaga võib olla vaakumklapi vahel vesi kui ta pole päris kinni jäänud sisi motoori soojenedes hakkab klapp jälle tööle
3. vaakumvoolikud. Minu boral oli voolik kusagile vastu hõõrunud ja nii õhukeseks kulunud et kui vaakum tuli siis tõmbas toru seinad kokku. Kõige odavam oleks alustada sellest et kõik vaakumi voolikud uue vastu asendada. Saab edukalt ise teha. Oluline on jälgida kuida nad jooksevad, et mitte otsasi vahetamisel segi ajada.
Veel võib siis esineda seal 2 asja mis kohe pähe tulevad. 1. tõepoolest jussikese mainitud rõhu andur 2. õhu torustiku lekked. Kuigi torustiku lekked peaksid tekitama viga pidevalt, sest mootor vwgenil kõigub aiste vahel nagu laps kiigel

Lisaks soovitan ka egr klppi puhasta eg ajalt

Kindalsti on ka muidu võimalikke vigu.
[Edited on 2-1-2010 by samzik]