VW orig Naviraadio moodsama vastu?

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
mondeo3
Huviline

VW orig Naviraadio moodsama vastu?

Lugemata postitus Postitas mondeo3 »

Tere. Head uut aastat volkswageni rahvale !
Sooviks välja vahetada passati naviraadio kaasaegse mp3-usb raadio vastu, kuid prob. on roolinuppudes ja instrumentide paneeli displays. Kas oskab keegi nõu anda- leidub sellist raadiot, mis oskaks vw raadio kombel neid featuure kasutadfa, cd-boxi juhtimine pole tähtis, selle eemaldan nagunii koos originaalraadioga .
Viimati muutis argo, 14 Mär 2012, 06:11, muudetud 1 kord kokku.

lintz
Huviline
Telefon: +37256674921
Auto: Volvo V70 D5 AWD

Lugemata postitus Postitas lintz »

ma tean et mul üks tuttav kunagi jamas opel vectraga sama probleemi kallal, ta pani siise mingi blaupunkti maki ja et juht nupud tööle hakkaks pidi vahele ostame mingi julla mis pani juhtnupud tööle. aga ma ei oska äelda mis see täpselt oli ja kust ta ostis selle.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Käi näiteks Alptomist või Top Audiost läbi. Alpinel peaks olema erinevaid vaheplokke selliste murede jaoks.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Kasutaja avatar
HawkHill
Foorumi ja kodulehe admin
Telefon: 58043333
Auto: VW CC Sport Plus
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 56 korda

Lugemata postitus Postitas HawkHill »

Vähemalt välismaal liigub küll sihukesi adaptereid igasugu makkidele, mis konverdivad rooli signaalid automakile arusaadavaks.

Üks on näiteks selline:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-STEER" onclick="window.open(this.href);return false; ... ioQ5fVideo

mondeo3
Huviline

Lugemata postitus Postitas mondeo3 »

Thanks, see juba palju etem, käisin ülemistel miskis automaki poes, sealt sain esialgseks eelarveks ~8000 krooni (makk +interface roolinuppudele)

HawkHill kirjutas:Vähemalt välismaal liigub küll sihukesi adaptereid igasugu makkidele, mis konverdivad rooli signaalid automakile arusaadavaks.

Üks on näiteks selline:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-STEER" onclick="window.open(this.href);return false; ... ioQ5fVideo

miilits
Huviline
Telefon: 5kolm423753
Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 122 korda

Lugemata postitus Postitas miilits »

on siis seda nii hädasti vaja,et roolilt makki näppida.endal oli originaaliga sama teema roolilt juhtimisega,peale maki vahetust seda enam pole ja ei ole puudust ka tundnud sellest.displey peal nyyd lihtsalt ylemine osa must(ei ole mingit laulu/raadio nime seal).mina toona leidsin,et pole seda junni sinna vahele vaja,investeerisin selle junni raha parema maki hinna sisse,millega nyydseks siiani väga rahul.

[Muudetud: 7-1-2010 miilits]
.

Vasta

Mine “Audio ja video”