Passat B5 ei saa sisse?

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
bimmerland
Huviline
Passat B5 ei saa sisse?

Lugemata postitus Postitas bimmerland »

Auto peaks olema aastast 99, aku on tühi ja signat maha võtta ei saa, kuidas autosse sisse võimalik veel saada? Võtit kuhugi pista pole peale pagasniku aga sealt kah salongi ei pääse.

Tänud ette.
Viimati muutis argo, 07 Mär 2012, 02:35, muudetud 1 kord kokku.

helari
Huviline
Telefon: 5182668
Auto: Vw Polo Coupe

Lugemata postitus Postitas helari »

MA külll et tea kus sul starter autol asub ja kas sul põhja kaitse on all. aga kui ei ole pane akulaadia starteri + külge ja miinus - kerekülge.

[Muudetud: 03.01.2010 helari]

bimmerland
Huviline

Pole minu auto, väljas -31c auto suht lume all tahaks uksi siiski kuidagi lahti saada, et krokodega voolu anda. Kuidagi ju peab saama:question: Starteri asukaohast ei tea ma midagi sellel autol ja omanik vaevalt teab (naine) põhjakaitse kah arvatavasti all.

Tegevus toimub siis kaugelkaugel norras:)

Krisss
Huviline

Lugemata postitus Postitas Krisss »

Starterile alt suhteliselt tülikas ligi saada. (kui põhjakaitse all) Asub ta turbo all ehk siis mootoriploki vasaku külje peal. (vähemalt 99.a 66kw passatil)
Anna mehele vabad käed ja sa tead, kust neid leida...

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Kui pagasnikusse pääsed, vaata kas sigareti süütaja sarnast voolu pistikut pole (osadel oli polstris kuskil, mõnel lisa piduritule kohal aknalaua all), sinna saab ju voolu peale lasta, et kesklukk lahti saada.
Tegelikult saab ka istme seljatoed pagasi ruumist pika kruvitsaga lukust lahti, kui tead kust õngitseda, hea oleks kui oleks samasugune masin kõrval kust vaadata, kui ei on väga raske õiget kohta tabada.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

bimmerland
Huviline

Ok suured tänud vastuste eest homme uurin seda pagasniku varjanti. Aga kuidas nii, et ei saa võtmega keerata? Isegi minu autol millel polegi süütevõtit saab vajadusel ukse lahti keerata puldi sees oleva ukse võtmega. Vaatasin seda ukselinki kus peaks olema võtmeauk aga seal olid mingid plastik katted peal, samas auto24 vaatasin pilte ja osadel on võtmeaugud....

Edit: Masin peaks olema 2.8 mootoriga

[Muudetud: 8-1-2010 bimmerland]

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

JU siis on luku auk ära kaotatud ja tagumise ukse lingi otsa kate pandud. Kui muud üle ei jää, puuri sinna auk sisse ja pikema kruvisaga saad luku lahti keerata.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

intz25
Huviline
Lugemata postitus Postitas intz25 »

hmmm puurimised peax ikka viimaseks asjax jätma:) kuid soovitus selline et tee pagass lahti, võta luugi küljes olev kate maha, siis näed keskluku mootorit luugi oma, kui see on vaakumiga piisab kui sinna puhuda kõvasti, et uxed lahti lööx, kui on elektriga siis vaja pistikusse voolu anda veidi, ei mäleta täpselt mis klemmide alla aga või uurida :)

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

99a ei ole õhuga kesklukku. Luku mootoritesse ei soovitaks hakata voolusi peale laskma, kuna lukud ei ole omavahel otse ühenduses, vaid läbi keskluku aju, kui nüüd ajusse valest otsast vool peale lasta, või saada aju vaba kesklukuta auto ja sisse ikka ei saa :lol:.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Saatsin ps täpsemate juhistega.

[Muudetud: 8-1-2010 jussike]

intz25
Huviline
Lugemata postitus Postitas intz25 »

ei öelnudki et seda lampi peax tegema:D loodan et saad sisse:D

janar103
Huviline
Lugemata postitus Postitas janar103 »

Ikka ukse taga?

Vasta

Mine “Kere & Sisu”