Kas on kellegil kogemusi esiklaasi külge kleebitava antenniga? Kui hästi töötab ? Mis firma oma kõige rohkem usaldada jne.. Kõik info teretulnud

Terv Raido
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kas mõtled sellist võimendit, mis on mõne cm-ne pulk ja käib maki taha antenni ühenduse vahele?Mafeikin17 kirjutas:ma soovitan sooja südamega 100 kroonist antenni võimendit ja kõik mured murtud
airfrance1 kirjutas:Kas mõtled sellist võimendit, mis on mõne cm-ne pulk ja käib maki taha antenni ühenduse vahele?Mafeikin17 kirjutas:ma soovitan sooja südamega 100 kroonist antenni võimendit ja kõik mured murtud
Sooviks just sellist võimendit hankida, aga pole veel jõudnud otsida.
Kas noores tehnikus või oomipoes leidub midagi sellist?
Lähen siis homme uurin sealt ja proovin, kas pulgast ka abi on.ReijoK kirjutas:airfrance1 kirjutas:Kas mõtled sellist võimendit, mis on mõne cm-ne pulk ja käib maki taha antenni ühenduse vahele?Mafeikin17 kirjutas:ma soovitan sooja südamega 100 kroonist antenni võimendit ja kõik mured murtud
Fixusest ostsin endale selle pulga...
airfrance1 kirjutas:Lähen siis homme uurin sealt ja proovin, kas pulgast ka abi on.ReijoK kirjutas:Mul on siuke vahel ja mul küll oluliselt paremaks ei teinud.Kui ikka see originaalantenni võimendi läbi siis ei aita suurt midagi.Ma mõtlen ka juba selle klaasile kleebitava peale.airfrance1 kirjutas: Kas mõtled sellist võimendit, mis on mõne cm-ne pulk ja käib maki taha antenni ühenduse vahele?
Fixusest ostsin endale selle pulga...
Mul oli samasugune, ainult et boschi kirja asemel oli peale kirjutatud Blaupunkt (2 kiirega)Huntu kirjutas:Sai ca kuu tagasi paigalatud Boschi siseantenn võimendiga. Hind oli üpris krõbe ning pärineb ta Noorest Tehnikust. Levi on väga supper, nii palju kui harjumaa piires liigelnud, pole sahinat pidanud kuulama, isegi mustika all parklas mängib kenasti.
Kokkuvõttes julgen soovitada ning ise ei kahetse grammigi:)
Kõlab kuidagi kahtlaselt... kuna mu väline originaalantenn aastaid tagasi ära murdus, siis hetkel tuleb maki tagant jupp (teleka) antennikaablit kindalaekasse, seal otsas on veel natuke vasktraati. Raadio miski vana kassetikas, võimendit pole "antennil". Harjumaa piires mängib sky plus, power ja raadio 2 kenasti näiteksValgeKotkas kirjutas:Kahjuks ei võta see süsteem ühtegi kanalit normaalselt (samas ostsin fixusest selle "tiibadega" antenni ja proovisin käes hoides - täpselt sama moodi ei võtnud midagi välja).
Ja see lause kõlab kahtlaselt . Varjestus massis veel ok ,aga, kas koaksiaali keskmine juhe ei pea olema antenni sisendi vastavas kontaktis ?ValgeKotkas kirjutas: Varjestus massis, teine juhe ilusti remotes...