Topsihoidja Golf 3-le?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Topsihoidja Golf 3-le?
Õhtust
Interneti avarustes kolades jäi silma, et USA Golf 3-del on topsihoidja ka olemas. Olen tihti hädas, et kuhu sõidu ajal Statoili kohvitopsik paigutada. Ebay's on asi täitsa olemas - link
Käib käigukangi ette nö laekasse. Huvi on suur selle vastu ja peaaegu, et oleks juba ära tellinud. Viimasel hetkel siiski otsustasin pärida, et äkki on keegi analoogset asja maarjamaal müügil näinud.
Ivo
Interneti avarustes kolades jäi silma, et USA Golf 3-del on topsihoidja ka olemas. Olen tihti hädas, et kuhu sõidu ajal Statoili kohvitopsik paigutada. Ebay's on asi täitsa olemas - link
Käib käigukangi ette nö laekasse. Huvi on suur selle vastu ja peaaegu, et oleks juba ära tellinud. Viimasel hetkel siiski otsustasin pärida, et äkki on keegi analoogset asja maarjamaal müügil näinud.
Ivo
Viimati muutis argo, 07 Mär 2012, 02:03, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus
-
- Huviline
-
- Huviline
ma usun, et see topsihoidja ei ole just kuigi hea asi eesti teedel. Golf IV/boral on hea, et käpad lähevad ümber topsi või pudeli aga ise arvan, et see golf3 oma, sealt kukub tops/pudel ära.
VW Golf3 1.8GT -> VW Golf3 2.0GTi(edition) -> VW Golf IV 1.6 -> BMW E39 525i -> VW Passat B5 1.9(85kw) -> Subaru Impreza 2.0 -> Chrysler 300M -> Jeep GC -> Audi B7