Passat 2006-2007 aasta

Antud rubriik on mõeldud selleks, et hõlbustada AUTODE ostmist, varuosad ja audio selle alla ei kuulu. Siia paluks postitada kõik "mis te arvate sellest autost" jne postitused.

Moderaatorid: dellu, Gull

Vasta
jürts
Klubiline
Telefon: 56643833
Auto: Passat B7, HIGHLINE; OhtlikPeldikEestiLiikluses; BMW 535d
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 1 kord

Re: Taaskord siis Passat B6 ja selle tüüpvead ning pidamisku

Lugemata postitus Postitas jürts »

Kui tahad rohkem inffi b6 kohta,sirvi vanu autoajakirju.Ma kunagi lugesin TM-ist,saksas olid ajakirjanikud võtnud uue testimiseks 100000km-ks ja ajaliselt olid servises rohkem istunud,kui teel.Pihusteid oli vist 5 või 6 korda vahetatud,aga lõppu oli kirjutatud,etoleks ka piisanud 2 korrast,kui servises oleks teatud,mida ja kuidas teha.Lõpptulemusena oli ainult anduri viga olnud :lol: .Ja seda võin ka oma sõbra kogemuse varal öelda,et see auto kipubki 1 suur anduri viga olema.
Ja nende talvekate kohta ütleks nii,et masterid head küll aga oh seda möla...Ma olin ka paadunud protika fänn,kuni eelmise talveni.Protid siiani kestnud ühe talve ja kevadeks siledad,eelmine sügis ostsin kasutatud continentalid pea ühegi naelata ja ikka olin essa foori tagant minnes.Ja kevadel alt võttes avastasin,et nendega sõidab rahulikult ühe talve veel ja pealegi on need vaiksemad kui suve firmakad :mrgreen:

Sellel teemal on 15 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.

Registreeru Logi sisse

Vasta

Mine “Autoostu abi”