55kw tD roolipump

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
spirt
Huviline
55kw tD roolipump

Lugemata postitus Postitas spirt »

... on hakanud õhtale minema,
vahepeal läks geneka rihm hanges pooleks
ja pärast selle vahetust sai vist roolipumba rihm liiga pingule,
undab ja vilistab kuskilt laagri juurest ja pritsib roolivõimu õli
õlipaagi korgi vahelt.
st, näib et pump töötab poolekohaga vastupidi.
ei tea kas neid pumpasid remontida kah saab või peab uut sebima.

maxcs
Huviline
Telefon: 53895507
Auto: Passat B5 1,9 tdi, Passat B4 1,9 tdi, Passat B3 1.9td, golf mk3 1.9d, Passat B3 1.9d, Jetta mk1 coupe

Re: 55kw tD roolipump

Lugemata postitus Postitas maxcs »

Mul oli sama häda külmadega. Tähendab, et ajas ka korgi vahelt õli välja. Nagu külma veits üle -10 kraadi ajas kõik õli välja. Nii palju olen targemaks saanud, et rooli lati peal vist pidi olema õli tagasivoolu klapp ja too pidi külmaga kinni jääma. Kui ilmad soojemaks läksid jäi see jama järgi, aga nüüd kui ilmad jälle külmemad valasin veits piduri õli originaalile lisaks. nüüd saan jälle sõita :D
Pumbal võib ka laager õhtale jooksma hakkata , et undab. Tolle laager ka pidi olema võimalik ära vahetada, aga põlvepeal ei ole too võimalik, sest rihma seibi peab otsast suruma. Toda ei tohi lüüa, sest siis lendab pumba tagumine osa laiali :D Suvel proovisin oma pumbal laagrit vahetada ja ei saanudki eriti lüüa, kui juba tükkid taga :D Lõppuks otsisin lammarist uue pumba 800 eest.
Aga jõudu siis ehitamises ja ma võin ka valetada. Rääkisin ainult omadest kogemustest.

Urmet
Huviline
Re: 55kw tD roolipump

Lugemata postitus Postitas Urmet »

Mapcona näiteks üks pump letis 3000 eek koos km ja teine 4000 koos km. Seal võib 2 erinevat olla.
Korpust tagasi ei ole vaja kuna tegemist uue pumbaga mitte taastatud. Klubilisele saaks ehk 15 % soodustust teha.
Trw uue tootena suht samad hinnad, kuid lisandub korpuse hind.
Viimati muutis Urmet, 09 Mär 2010, 09:32, muudetud 2 korda kokku.

Vasta

Mine “Diislid”