Golf diagnostikakaabel
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Golf diagnostikakaabel
Tean, et sellest teemast on küllalt palju jahutud, aga ma pole sellega enne kursis eriti olnud. Tekkis uudishimu, et kus Golf 3 GTI 1994 asub see koht, kuhu see diagnostikakaabel pistetakse. Keegi kindlasti oskab öelda 

-
- Huviline
- Auto: VW golf 3 2.0 85 kw
Re: Golf diagnostikakaabel
Arvatavasti asub see sul tagaklaasi soojenduse nupu kõrval, plastik-katete all. Mul vähemalt on, auto 2 aastat vanem.
-
- Huviline
Paremal pool on mul seal tagumiste elektriakende lülitid, aga siis on seal armatuuri sees, taga?bradley0073 kirjutas:Arvatavasti asub see sul tagaklaasi soojenduse nupu kõrval, plastik-katete all. Mul vähemalt on, auto 2 aastat vanem.
-
- Huviline
- Auto: A6 Avant Quattro 3.0 tdi 220kw
Mul on tagumise aknasoenduse lülitist paremal, sigaretisüütaja üleval. Mingi plastikkatte all. See tuleb ilusti tõmmates ära.
-
- Huviline
Mul seal ja tagumiste akende lülitid, ju siis on seal kuskil taga vabalt see juhekoit13 kirjutas:Mul on tagumise aknasoenduse lülitist paremal, sigaretisüütaja üleval. Mingi plastikkatte all. See tuleb ilusti tõmmates ära.
Uh, ei. Tagumiste akende lülitite all asub.Deemu kirjutas:Mul seal ja tagumiste akende lülitid, ju siis on seal kuskil taga vabalt see juhekoit13 kirjutas:Mul on tagumise aknasoenduse lülitist paremal, sigaretisüütaja üleval. Mingi plastikkatte all. See tuleb ilusti tõmmates ära.
Kaane eemaldamiseks kaks varianti: tõmba tuhatoos välja ja lükka plastik vasakule(mõistlik variant) või aja näpud plastiku alla ja tiri ära.
Pilt räägib iseenda eest.
Ivo
-
- Huviline
- Auto: A6 Avant Quattro 3.0 tdi 220kw
Minu viga jah. Vaatasin üle, iffd00dil on täiesti õigus. Sain ka targemaks, ei teadnudki et seda vasakule lükata saab.