heixx7 kirjutas:Kontrolli eelsüüte küündlad ära.Piisab sellest, kui 1 küünal ei tööta ja juba ongi käivitusprobleemid ja suitsemine. Pihustite kontroll ei teeks ka paha ja ilna eesüüteta golf kohe kindlasti külmalt käima ei lähe.
no kõige pealt tuleks selgeks teha milliste külmadega käima ei lähe, et mida peate külmaks?...mis elate ikka veel siberis et hommikul rohkem kui -2, isegi siis kui -1 ja üks eelsüütekas läbi läheb käima pmt paugult, algul vb veidi turtsub paar korda see ka kõik ja ega seda suitsu kah sealt palju ei tule. Ja kui jahutusvedeliku temp üle 9c siis ei ole mõtet eelsüütekatest üldse rääkida sest need ei rakendu. ja mina keeran oma auto käima ka +4 puhul nii et kohe võtit ootamata et küünlad saaksid soojendeda ja ei käib ludinal. ja see väike õrn suits mis korraks viskab see diislite puhul normaalne, eriti turbodiislite puhul, siis kui sul seal 10 sec vms jutti suitseb siis miskit jama kuid +4 või mõni kraad siia sinna ei tohiks eelsüütekad küll suitsemist põhjustada, pigem hakata otsima viga pihustites või õhust küttesüsteemis. või siis lihtsalt moto nii hõre et sööb alguses õli rohkem.
ja sa mainisid et pead nn toore välja tõmbama, see nn toore välja tõmbamine tähendab tegelikult seda et muudetakse pritse nurka varajasemaks ehk vb peaksid viga otsima sellest et sul on süüde ehk pritse nurk vale st siis väga hiline, lase süüde üle vaadata ja siis hakka alles muidu asju kontrollima ja vahetama. mina ise kah siin talvel mõtlesin et pihustid ikka elu peetis(raske käivitus, suitses, turtsus) ja et ei tea mis need eelsüütekad põlevad nii järsku läbi(kuigi olin kontrollinud kuu aega tagasi ja läksid hõõguma korralikult ja nii kiiresti kui vaja) ja lõpuks kui kontollisin pritse ajastust ja selgus et oli väga hiline, panin veidi varajaseks ja paugupill. et rihma märgid paigas ja üleüldse süüde paigas? rihm kah ajapikku venib jne et alla milli vaja selleks et sul see pritse ajastust hiliseks läheks. ja see suitsemine tekib ka sellest kui süüde hiline nn külma motoga(preaguste kevadiste ilmadega).