Mootorikatte alune poroloon

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
tuuleiil
Huviline
Telefon: 5183922

Mootorikatte alune poroloon

Lugemata postitus Postitas tuuleiil »

Värske Gol IV (1.9 SDI) omanikuna avastasin ühel hetkel mootorit uurides, et kogu mootor on pealt erinevas suuruses porolooni tükikestega kaetud. Kruvisin selle ilusa mootorit katva plastiku pealt ära ja nägin, et selle alumist külge kattev poroloon on vanaduse surma surnud. Eemaldasin siis ka viimased riismed, et need kuhugile rihmade vahele ei kukuks ja panin plastkatte mootori peale tagasi. Nüüd siis olen aga nõutu - millega ära surnud poroloon asendada? Forss seda eraldi ei paku ja mingit suvalist porolooni ei julge sinna alla nagu kah lõigata, ikkagi päris kuum koht. Uurinud siis siit ja seal kuid midagi head ei leia. Mürasummutuseks kasutatavad viltmatid olla tuleohtlikud ja päris maja jaoks mõeldud kivivilla nagu kah päris panna ei tahaks. Peab see porolooni asendav materjal olema ju seejuures päris õhuke - u 0.5 - 1 cm paksune. Ehk teab keegi midagi head soovitada? Ise olen välja mõtelnud niipalju, et kui midagi muud ei leia, siis katsun ikka lammutusest kapoti külge käiva soojendusmati hankida ja selle küljest paraja tüki lõigata. Mõned lammutused, mis ma läbi käinud olen, ei ole mulle tahtnud seda soodsalt müüa (ei raatsi kapoti küljest ära võtta).
Viimati muutis argo, 06 Mär 2012, 15:29, muudetud 1 kord kokku.

Netman112
Huviline
Re: mootorikatte alune poroloon

Lugemata postitus Postitas Netman112 »

Omal on plaan talveks kapoti alla kleepida fooliumiga matkamatt(aeroobika matt), foolium peegeldab sooja ja suletud struktuuriga (closed cell) vaht peaks ka natuke müra eemal hoidma. Kui kardad et müra paljuks jääb võid sinna alla ka pigimati panna ...

2.5vw
Huviline
Telefon: 123456
Auto: vw2.5tdi
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 2.5vw »

weel kellegil ideid :) mul sama asi puudub :) mõtlen et võix ka sinna midagi asemele panna.
http://tibbudmed.ru/ecfda

onusnooker
Huviline
Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a

Lugemata postitus Postitas onusnooker »

Milleks mingeid matkamatte. Siis oleks mõistlikum juba osta tulekindlat kivivilla, neid erinevates paksustes ja küll sinna moto peale kah sobivad.

Derthin
Huviline
Auto: VW Passat B5 1.9TDI 81kw, Skoda Octavia 1,4 TSI G-Tec
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Derthin »

Olen kuskil ehituspoes näinud õhkest (1-2cm) kivivilla mille ühel pool on foolium, pidavat käima moodulkorstnate sisemise toru ümber.
Sööda hunti kuidas tahad, karu oma on ikka suurem!

Vasta

Mine “Kere & Sisu”