Diisel ja sinine suits
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Diisel ja sinine suits
Tere.
Küsiksin nõu targematelt
Tegemist T4 2,5L 75kw
Nimelt sooja mootoriga, kui tiksub minuti kohapeal ja pärast seda sõitma hakata viskab sinist suitsu.
Muidu nagu kõik korras.
Küsiksin nõu targematelt
Tegemist T4 2,5L 75kw
Nimelt sooja mootoriga, kui tiksub minuti kohapeal ja pärast seda sõitma hakata viskab sinist suitsu.
Muidu nagu kõik korras.
Re: Diisel ja sinine suits
Tunnen lõhna.
Tõmme pole nagu kah ära kadunud.
Kas peaks laskma pihustid üle kontrollida või katsetaks esialgu mingit lisandit.
Tõmme pole nagu kah ära kadunud.
Kas peaks laskma pihustid üle kontrollida või katsetaks esialgu mingit lisandit.
Kvaliteetsed lisandid pigem selle mure ennetamiseks ja hooldamiseks, aga selle probleemiga tuleb ilmselt juba pihustid üle kontrollida ja pihustiotsad ära vahetada - ei tohiks hirmkallis teema olla. Miskit pole igavest ja iga asi kulub !
- HMP
- Huviline
- Auto: VW Golf -1.9TDI-81kw-97.a. ning VW Phaeton - 3.0TDI-176kw-09.a.
- Kontakt:
Õlirõngad hakkavad töölepingut ülesse ütlema.AgoP kirjutas:Tere.
Küsiksin nõu targematelt
Tegemist T4 2,5L 75kw
Muidu nagu kõik korras.
Keretööd, värvimine, projektiautode ehitamine ja vanasõidukite renoveerimine.
Tartu, mob.56 90 10 90
Tartu, mob.56 90 10 90
- VWM
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
klapisääretihendid...kui need läbi siis tekitavad ka sinist...a muidu ple 2,5 mootoriga kursis
sellel turbot ple?
sellel turbot ple?
Viimati muutis VWM, 09 Juun 2010, 07:42, muudetud 1 kord kokku.
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /
-
- Huviline
- Auto: Vento 1,9 td, Golf II 1,9 d
- Kontakt:
Omal oli aasta tagasi laadne mure, 1,9 td-ga. Kuigi suitsu värvust kirjeldaksin pigem "hall" ja oli sel asjal õli põlemise hais. Peale pikka otsingut ja ka turbo vahetust, tuli välja, et viga klapisääre tihendites. Tossas ka just peale kohapeal töötamist, kusjuures märgatavat õlikulu ei täheldanud.
Liikuva tünnisauna teenused: http://www.pesupidu.ee
Pole midagi teinud aga viga kadunud, ei suitse enam vähemalt. Ju oli mingi sodi kuskil ees.
-
- Huviline
- Telefon: 55587693
- Auto: VW vento 1.9TDI 66kw 94a. Volvo C70 2.3T5 ca 200kw
ei hakanud uut teemat tegema.
ma ajasin ka enda auto nyyd liikuma ja käisin ylevaatusel ära (sain puhtalt läbi).
1.9TDI 66kw 94a vento
probleem selles, et kui mootori käima panen ja natukenegi gaasi annan lööb kena pahmaka sinist välja. mõni kilomeeter
paarutan siis kaob ära ja on kõik ilus jälle kuni olen kasvõi 5 min seisma jätnud ja käima pannud, siis jälle sama jama.
klapisääretihendid vahetatud eelmisel aastal. kuid auto pmst pool aastat seisnud, käima olen muidugi aegajalt pannud.
ehk kellegil sarnane probleem olnud ja lahenduse leidnud. ei tahaks nagu enne suve lõppu mootorit laiali ka katkuda.
ma ajasin ka enda auto nyyd liikuma ja käisin ylevaatusel ära (sain puhtalt läbi).
1.9TDI 66kw 94a vento
probleem selles, et kui mootori käima panen ja natukenegi gaasi annan lööb kena pahmaka sinist välja. mõni kilomeeter
paarutan siis kaob ära ja on kõik ilus jälle kuni olen kasvõi 5 min seisma jätnud ja käima pannud, siis jälle sama jama.
klapisääretihendid vahetatud eelmisel aastal. kuid auto pmst pool aastat seisnud, käima olen muidugi aegajalt pannud.
ehk kellegil sarnane probleem olnud ja lahenduse leidnud. ei tahaks nagu enne suve lõppu mootorit laiali ka katkuda.
Viimati muutis joss1357, 11 Juun 2010, 16:53, muudetud 1 kord kokku.
Ise oled spetsalist teenenduses. See selleks. Oma autol sama moodi ,kui mootor käivitus ,annab vinet sekundi jooksul taha. Hakata sellepärast mootorit lammutama .
-
- Huviline
kahjuks ei ole mul mitte sekundiks vaid mitu kilomeetrit paarutada tarvis enne, kui ära kaob ja seda on pääris korralikult.T6nis2 kirjutas:Ise oled spetsalist teenenduses. See selleks. Oma autol sama moodi ,kui mootor käivitus ,annab vinet sekundi jooksul taha. Hakata sellepärast mootorit lammutama .
lihtsalt lootsin et ehk kellegil olnud täpselt sama probleem ja lahenduse saanud.
ja see et ma teeninduses, siis kas see tähendab et ma oleksin kõiketeadja ja ei tohiks foorumirahva käest abi kysida?

Viimati muutis joss1357, 12 Juun 2010, 15:50, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 td AAZ, Passat B4 1.9 td AAZ
Mõnede arvates kindlasti.joss1357 kirjutas:ei tohiks foorumirahva käest abi kysida?
-
- Huviline
- Auto: VW Caravelle Syncro 2.4 D 57kw
Kui mootori soojenemisl suits ära kaob siis järelikult üks pihusti k*seb... Mul VW Caravelle T4 2.4 diisel, tal oli sama jama ....
What happen in Vegas, stays in Youtube
-
- Huviline
soojenemisel kaob ära jah. pihustitest on ainult peapihusti (see juhtmega) vahetatud ja ylejäänud korras. avanevad ka kuskil 185bar kõik.
ega kellegil saaremaalt juhuslikult midagi, millega saaks pumba yle kontrollida- vb on see natuke paigast ära?
ega kellegil saaremaalt juhuslikult midagi, millega saaks pumba yle kontrollida- vb on see natuke paigast ära?
-
- Huviline
- Auto: VW Caravelle Syncro 2.4 D 57kw
Kui pump paigast ära siis sul kütte kulu on suurem ja minek on ka niru.
What happen in Vegas, stays in Youtube