Kust leida velgedele poldid?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kust leida velgedele poldid?
Probleemi valmistavad ühed valuveljed, mille puhul ei saa 17mm võtmega polte kinni keerata, kuna augu diameeter on ainult 22mm ja võti ei mahu auku, auke ei saa ka suuremaks puurida kuna nad asuvad keskmisele augule liiga lähedal. Milliseid polte saaks kasutada?, väiksema peaga polte pärnu autokauplustes ei pakutud. Ise mõtlesin sisekuuskanti, aga 16 polti lähevad ikka suht kalliks kui polt maksab >30EEK. Äkki on foorumirahval endal midagi pakkuda?
Pluss on massis, kõik on sassis !
Re: Kust leida velgedele poldid?
Probleemi pole,kui mõtled sedasi,et poldi komplekt maksab 480 kr.ja 30l bensiini sama palju.Poldid on ,,eluaegsed,, bensiin(30l) korraks vaid.
Leidsin vist vähe odavama, kuid samuti efektiivse lahenduse, soetan omale würthi-st mustad(tugevaimaid poldid jaemüügis) sisekuuskant poldid ja sinna alla panen koonusseibid, nende koostöö peaks võrduma tavalise müüdava poldiga ja poldi kinnijäämise võimalus ka tiba väiksem.
Teades kuidas jõhkra pauguga tulevad lahti velje poldid iga poole aasta tagant lahti keerates,ka mõnigi võti puruks läinud,siis soovitaks ratta poltide kohapealt jääda truuks välis kandile. Siin pole kohta kokkuhoiul,liiatigi,et summa erinevus on kaduv väike.
-
- Huviline
- Auto: ford focus c-max 06a
vaherna kirjutas:Leidsin vist vähe odavama, kuid samuti efektiivse lahenduse, soetan omale würthi-st mustad(tugevaimaid poldid jaemüügis) sisekuuskant poldid ja sinna alla panen koonusseibid, nende koostöö peaks võrduma tavalise müüdava poldiga ja poldi kinnijäämise võimalus ka tiba väiksem.
lahenduse voisid saada küll aga mõtle ka selle-peale kuidas nad lahti saad kui nad on üksjagu kinni olnud.
hea soovitus:neid kuuskante ära väga usalda.
elu on karm ja sellega peab harjuma;
Njamh, aga mis sa teed ära kui ükski padrun auku ei mahu... ja siinsamas foorumis juhtusin nägema ka pilti kus olid samuti veljed sisekantidega kinni, seal oli küll tiheda tähikuga tegu, aga ikkagi... ja nende kuuskantige kohta tean rääkida et, ühes metallifirmas kus olen töötanud pandi pikkade(100+m pikkade) palgikonveierite rihma seibe ja mootoreid ja reduktoreid küll nendega kinni, ja vast on lahti ka saadud..
-
- Huviline
- Auto: ford focus c-max 06a
vaherna kirjutas:Njamh, aga mis sa teed ära kui ükski padrun auku ei mahu... ja siinsamas foorumis juhtusin nägema ka pilti kus olid samuti veljed sisekantidega kinni, seal oli küll tiheda tähikuga tegu, aga ikkagi... ja nende kuuskantige kohta tean rääkida et, ühes metallifirmas kus olen töötanud pandi pikkade(100+m pikkade) palgikonveierite rihma seibe ja mootoreid ja reduktoreid küll nendega kinni, ja vast on lahti ka saadud..
seda jah uutega kinni saadi üli hasti aga kui kegi hiljem mingi aeg neid vanu siis avama peaks tunneks talle kaasa.

elu on karm ja sellega peab harjuma;
-
- Huviline
- Auto: G3 2.0gti 85kw 92a.
Éga sul juhuslikult Stilauto veljed pole?Mul on ja neil ka maru pisikesed augud ja lähevad ka 6kant poldid originaalis.
Mina pole veel suutnud neid puru keerata kuuskandi suurus ka 11mm.
mõnusmees
Leidsin nüüd et tegemist on tõesti StilAuto velgedega, sellistega siis, aga kust "hennviita" need poldid siis omale organiseeris, või osteti päris uued veljed ja olid kaasas?hennviita kirjutas:Éga sul juhuslikult Stilauto veljed pole?Mul on ja neil ka maru pisikesed augud ja lähevad ka 6kant poldid originaalis.
-
- Huviline
- Auto: G3 2.0gti 85kw 92a.
Mul samad veljed nõksa tumedamad aint,ma sain kasutatud poldid mingi 200 kr.
Sinna igasugune polt ei sobi sest originaal poldil nuut mitte koonus.
Ei viitsi alt ära keerama minna muidu võiks pilti teha.
Sinna igasugune polt ei sobi sest originaal poldil nuut mitte koonus.
Ei viitsi alt ära keerama minna muidu võiks pilti teha.
mõnusmees
Njamh ma ostsin täna 400.- eest tutikad alla.. teema võib siis lõppenuks lugeda(poldid sain vana Sekk-i kõrval asuvast kummiboxi-st.