Auto ei käivitu
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: +358445778415
- Auto: VW Passat2,0tdi DSG 2006
Auto ei käivitu
Tere rahvas ostsin hiljaaegu vw passati 2,0 tdi 103kw 2006a. ja juba jamad majas, auto nagu läheks käima ja kohe sureb välja justkui ei tunneks v¨tit ära ja ei v¨taks immot maha kui panin teise v¨tme autosse siis töötas ilusti. Kas on ka kellelgi veel olnud sellist probleemi ja kui palju sellise probleemi lahendamine maksta vïks ja keegi vïks öelda ka seda, et mida tähendab roolimärk armatuuris se hakkas ykskord punaselt p¨lema ja mul ainult saksakeelne kasutusjuhend millest ma midagi ei mïka. 

-
- Huviline
Re: Auto ei käivitu
Vï oskab keegi öelda, et kui ise puldil patareid vahetada kas siis våib kah mingi jama olla?
Nyyd siis tean et puldi patareid ei tohiks m¨jutada auto käivitamist, esindusest öeldi, et peab käima ka siis minema kui patareid väljas, aga huvitav miks siis alati immot maha ei v¨ta?
Nyyd siis tean et puldi patareid ei tohiks m¨jutada auto käivitamist, esindusest öeldi, et peab käima ka siis minema kui patareid väljas, aga huvitav miks siis alati immot maha ei v¨ta?
Viimati muutis passat2,0tdi, 21 Juun 2010, 18:19, muudetud 1 kord kokku.
Tere.
Ühe võtme sees on selline vidin mille imo tunneb ära teistel võtmetel minu arust seda sees pole on lihtsalt avamiseks.
Mulle öeldi 800eek kui võtti peaks ära kaduma.
On võimalus see saast sealt üldse ära koristada(immo)
Ühe võtme sees on selline vidin mille imo tunneb ära teistel võtmetel minu arust seda sees pole on lihtsalt avamiseks.
Viimati muutis veikko, 21 Juun 2010, 23:29, muudetud 1 kord kokku.
http://toru.ee/view/70410c371d66/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Huviline
Kas visuaalselt kah neil kahel v¨tmel vahet teeb kumb on immoga ja kumb ilma väliselt tunduvad kyll olema samasugused ja käima on ka m¨lemiga nagu läinud?veikko kirjutas:Tere.
ja mis vïmalused se immo sealt vahelt on ära koristada? Ainult esinduses vï ka kodustevahenditega, pole nagu kuulnud kyll kunagi, et nii uuel autol keegi oleks ise hakanud sealt midagi eemaldama kodus tangidega

-
- Huviline
On keegi kursis, et kui v¨tta akujuhe maha pidi kah immole hästi m¨juma kuskilt teisest foorumist lugesin justkui sellistasja?
Ja samas moded vïksid selle teema yltse elektroonika alla liigutada tundub et viga siiski elektroonikas

- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 581 korda
Sellist asja nagu immoga ja immota võti pole olemas, kõigil on kiip sees.
Lase võtmed üle kodeerida, kui ei võta ikka vedu, jääd kas ühe võtmega või tellid tehasest uue.
Kodeerida saad ainult esindustes, kuna toimub online ühenduses tehasega.
Uus tuleb samuti tellida esindusest kere nr järgi, isegi kodeerimata võti ei sobi teisele autole.
Lase võtmed üle kodeerida, kui ei võta ikka vedu, jääd kas ühe võtmega või tellid tehasest uue.
Kodeerida saad ainult esindustes, kuna toimub online ühenduses tehasega.
Uus tuleb samuti tellida esindusest kere nr järgi, isegi kodeerimata võti ei sobi teisele autole.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- jussike
- Tunnustatud
Oot oot, mis mõttes panid teise võtme autosse ja siis käivitus. Ega sul KESSY (keyless - võtmevaba käivitus) süsteemi pole, sel juhul on tõesti võtme patarei täis olek tähtis.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
Se teisev¨tme autosse panek ja käima minemine oli lihtsalt ikkagi juhus. Nyyd on koguaeg kaks v¨ttit autos ja ikka jamab tänahommikul oli oma 10mintsa jamamist seal autos ja ei ole keyless käivitus nagu tavaline on et paned v¨tme pessa ja vajutad peale, esindus ytles, et patareiga ei saa olla se seotud kui v¨tad patarei puldist välja siis käima peab ikka minema ja ise proovisin kah ja täitsa läksjussike kirjutas:Oot oot, mis mõttes panid teise võtme autosse ja siis käivitus. Ega sul KESSY (keyless - võtmevaba käivitus) süsteemi pole, sel juhul on tõesti võtme patarei täis olek tähtis.

- jussike
- Tunnustatud
Pakun peale mõtlemis aega, et vigane on sul rooli luku mootor juhtplokiga, sellest ka punane rooli märk. Saad vältida, kui seisma jättes keerad rattad alati otseks, et lukule ei langeks suurt koormust. Uus maksab ca 1300 letis (vanasti läks immo aju ja roolisammas vahetusse ca 16 kilo). Vahetus jälle kahjuks esinduse rida.
Viimati muutis jussike, 29 Juun 2010, 20:43, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
no kui 1300 ainult ja sellest abi on siis pole hullu hooldusaeg on 12juuli tartu esinduses kirjas ja eks pyyan seni hakkama saadajussike kirjutas:Pakun peale mõtlemis aega, et vigane on sul rooli luku mootor juhtplokiga, sellest ka punane rooli märk. Saad vältida, kui seisma jättes keerad rattad alati otseks, et lukule ei langeks suurt koormust. Uus maksab ca 1300 letis (vanasti läks immo aju ja roolisammas vahetusse ca 16 kilo). Vahetus jälle kahjuks esinduse rida.

Küsiks teemaalgatajalt, kuidas probleem lahenduse sai. Mul küll nati teist nimetust masin, kuid peaks sama tehnika olema. Probleem vägagi sarnane ja ähvardatakse näidikute ploki vahetusega.