G3 antenni juhtme asukoht?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56795932
- Auto: Golf 3 GTD
Tervitus, võibolla natuke rumal küsimus aga tahaks teada kuskohast G3 el jookseb selle katusel oleva antenni juhe? Ja kui se rolli mängib sis kere on 3e uksega 

Viimati muutis argo, 06 Mär 2012, 15:10, muudetud 1 kord kokku.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Re: K:antenni juhtme asukoht?
Minu teada pole G3-l originaalis katuse antenni, kõigil vast ikka ise pandud ja kust kaudu - jumal seda teab.
Viimati muutis jussike, 30 Juun 2010, 17:13, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Muidugi on originaalis. Vasakult ülevalt äärest, A piilarist jookseb alla konsooli.
- jussike
- Tunnustatud
Sel juhul tuleb see juhe sul tagaluugi klaasist, mitte katuselt. Ventol sama teema.cristoo kirjutas:Muidugi on originaalis. Vasakult ülevalt äärest, A piilarist jookseb alla konsooli.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
No ei jookse, luuk palju kaugemal. Ma olen vahetanud endal selle juba välja.jussike kirjutas:Sel juhul tuleb see juhe sul tagaluugi klaasist, mitte katuselt. Ventol sama teema.cristoo kirjutas:Muidugi on originaalis. Vasakult ülevalt äärest, A piilarist jookseb alla konsooli.
-
- Huviline
minu piilaritest jooksevad aint paar juhet valguse ja luugi jaoks, ja luugi äravoolud mõlemal pool aga antenni juhet ei näind nagu kuskilt tulevatcristoo kirjutas:Muidugi on originaalis. Vasakult ülevalt äärest, A piilarist jookseb alla konsooli.

Viimati muutis KaimzGTD, 30 Juun 2010, 19:54, muudetud 1 kord kokku.
minu arust jooksis see päris sealt metalli alt. Mul igatahes piilarist jooksis ja arvan, et siis peaks sul ka:DKaimzGTD kirjutas:minu piilaritest jooksevad aint paar juhet valguse ja luugi jaoks, ja luugi äravoolud mõlemal pool aga antenni juhet ei näind nagu kuskilt tulevatcristoo kirjutas:Muidugi on originaalis. Vasakult ülevalt äärest, A piilarist jookseb alla konsooli.
-
- Huviline
okei vaatan korra veel ülecristoo kirjutas:minu arust jooksis see päris sealt metalli alt. Mul igatahes piilarist jooksis ja arvan, et siis peaks sul ka:DKaimzGTD kirjutas:minu piilaritest jooksevad aint paar juhet valguse ja luugi jaoks, ja luugi äravoolud mõlemal pool aga antenni juhet ei näind nagu kuskilt tulevatcristoo kirjutas:Muidugi on originaalis. Vasakult ülevalt äärest, A piilarist jookseb alla konsooli.
-
- Huviline
Mida ei ole seda ei ole, vaatasin kõik hoolikalt uuesti üle. Laepolstrit ei tahaks ka maha võtta terves ulatuses
aga vist tuleb se kunagi ära teha äkki on kellegil näpunäiteid, et mis järjekorras need asjad kõige parem ära kakkuda on 

-
- Huviline
- Auto: ford focus c-max 06a
KaimzGTD kirjutas:Mida ei ole seda ei ole, vaatasin kõik hoolikalt uuesti üle. Laepolstrit ei tahaks ka maha võtta terves ulatusesaga vist tuleb se kunagi ära teha äkki on kellegil näpunäiteid, et mis järjekorras need asjad kõige parem ära kakkuda on
kergem oleks hakata maki juurest minema ja vaadad kuda jookseb.
elu on karm ja sellega peab harjuma;
-
- Huviline
maki juurest jookseb esitiiva sissemaks kirjutas:KaimzGTD kirjutas:Mida ei ole seda ei ole, vaatasin kõik hoolikalt uuesti üle. Laepolstrit ei tahaks ka maha võtta terves ulatusesaga vist tuleb se kunagi ära teha äkki on kellegil näpunäiteid, et mis järjekorras need asjad kõige parem ära kakkuda on
kergem oleks hakata maki juurest minema ja vaadad kuda jookseb.

-
- Huviline
KaimzGTD kirjutas:maki juurest jookseb esitiiva sissemaks kirjutas:KaimzGTD kirjutas:Mida ei ole seda ei ole, vaatasin kõik hoolikalt uuesti üle. Laepolstrit ei tahaks ka maha võtta terves ulatusesaga vist tuleb se kunagi ära teha äkki on kellegil näpunäiteid, et mis järjekorras need asjad kõige parem ära kakkuda on
kergem oleks hakata maki juurest minema ja vaadad kuda jookseb.hetkel teine antenn järel aga tahaks katuse oma järgi saada
no aga siis hakka katuse poolest võta tagumine osa laepolstust lahti saad teada kust edasi lippab, näiteks avasit tagant laeka ja nägid et jookseb juhi poolt ülevalt. siis paned tagant tagasi ja avad eest juhi poolt,jne.
arvan et sul taga katusele lihtsalt auk tehtud kuhu lihtsalt antenn topitud nii moeka pärast. väga vabalt võib ka joosta juhipoolse alumise serva sees koos peajuhtmetega mis on taga poole valguse jaoks paigaltatud.
vaatan kui aega saan siis uurin kuda mul passul jookseb sul peaks ju enam vähem samuti jooksma.
- jussike
- Tunnustatud
Kui tiival juba or antenn ja makiga ühenduses, mida sa katuselt siis veel otsid. Seal tõesti arvatavasti vaid pakasuha.
-
- Huviline
kõige naljakam on se et kui lae kate sealt tagant lahti võtta, pole seal midagi näha(kas topelt plekk äkki?) ja katuse antenni otsin seepärast et se tiivapeal on puruks hetkel ja ültsegi ei meeldi mulle tiivapealse antenni asukoht 

-
- Huviline
- Telefon: 55660241
- Auto: Passat B5 Variant TDI
topelt plekki seal vaevalt on:d pigem on keegi eelnev autoomanik tjuuningut harrastanud ja kleepind mingi jorri sinna katusele.
Olen isegi autot näinud, millel oli kahepoolse teibiga "antenn" katusele liimitud.
-
- Huviline
iffd00d kirjutas:Olen isegi autot näinud, millel oli kahepoolse teibiga "antenn" katusele liimitud.

Viimati muutis KaimzGTD, 01 Juul 2010, 21:21, muudetud 1 kord kokku.
-
- Klubiline
- Auto: G7 2014 77kW
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
minu G3-l on ka antenni jublakas tagaluugi lähedal katusel, täpselt nagu G4-l ja ka puruks. Tahaks ära vahetada/likvideerida, aga öeldi, et siis tuleb laepolster lahti võtta. Ma uurin siis ka, äkki on minugi oma lihtsalt teibiga katusele pandud, nii oleks hulga lihtsam küll 

-
- Huviline
murka kirjutas:minu G3-l on ka antenni jublakas tagaluugi lähedal katusel, täpselt nagu G4-l ja ka puruks. Tahaks ära vahetada/likvideerida, aga öeldi, et siis tuleb laepolster lahti võtta. Ma uurin siis ka, äkki on minugi oma lihtsalt teibiga katusele pandud, nii oleks hulga lihtsam küll
selle tuleb lepolster ara võtte et antenn on kui ei eksi siis 17 lehtvõtmega mutriga kinni ja seda ei saa küljest saab ainult tervenisti ja kui sul antenn kööga siis on lihtsam sul panna teine antenn kuna need originaalid on sedasi tehtud et tuleb koik valja vahetada (antenn-antennikaabel)