mis muudab rooli raskeks?

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
vahelduvool
Huviline
Auto: VW Golf 4 1,6 16V 77kw 2003a
mis muudab rooli raskeks?

Lugemata postitus Postitas vahelduvool »

Tere!

Sai sõidetud tuttava audiga ning peale seda ei oska enda autol enam rooli keeratagi, sest see on nii rakse? Võrreldes audiga. Sooviks siin kohal ära mainida, et kõik on korras roolivõimendiga. Kuid mis veel põhjustab, et rool on raske? rehvid, veljed?

lintz
Huviline
Telefon: +37256674921
Auto: Volvo V70 D5 AWD

Re: mis muudab rooli raskeks?

Lugemata postitus Postitas lintz »

erinevatel markidel on natuke see rooli kergus erinev..ja kindlasti mõjutavad rehvid ka..

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 197 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Mul on sama asi kahe golfi vahel. Üks on 95 aea mootor ja teine 94 abu. 94 aasta masinal on ikka nii julmalt kerge aga 95 oma tükk maad raskem.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas copilot »

heheee, lugesin just mõni aeg tagasi uutematel masinatel annab isegi vab com kaabli abil seda tugevust reguleerida ehk kui kergelt rool käib.

http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=1991119

meelde jäänud, et annab isegi teha vds pro abil G4/bora/jetta IV dele kui õigesti mäletan.

ja eks see erinevus võib oleneda erinevatest asjadest a la auto kaal, velgede ja rehvide suurus, esisilla liigendite vms konstruktsioonilisest erinevusest(minu jaoks loogiline), inseneride v testisõitjate arvates parimast võimalikust seadete valikust jne arvan mina.
Diesel Power KEEPS ME GOING

HullMäger
Huviline
Auto: Passat 95a 1.8 variant

Lugemata postitus Postitas HullMäger »

rooli raskus sõltub: sillanurkade õigusest, roolivõimuvedelikust, rehvidest ja velgedest ja millestki veel mida ma olen kindlasti unustanud lisada

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

copilot kirjutas:heheee, lugesin just mõni aeg tagasi uutematel masinatel annab isegi vab com kaabli abil seda tugevust reguleerida ehk kui kergelt rool käib.

http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=1991119

meelde jäänud, et annab isegi teha vds pro abil G4/bora/jetta IV dele kui õigesti mäletan.

ja eks see erinevus võib oleneda erinevatest asjadest a la auto kaal, velgede ja rehvide suurus, esisilla liigendite vms konstruktsioonilisest erinevusest(minu jaoks loogiline), inseneride v testisõitjate arvates parimast võimalikust seadete valikust jne arvan mina.
Tahaks näha, kuidas sa muudad VAS-ga hüdraulilise võimendi võimsust, kui ainus elektriline vidin süsteemis on rõhuandur ja sedagi mitte kõigil.
Viienda põlve Golfil ja selle sugupuul on elektriline võim, nendel saab tõesti roolivõimu talitlust muuta.
Viimati muutis jussike, 02 Juul 2010, 12:25, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas copilot »

ütlesingi et kui ei eksi, vb oli siis tõesti juba V põlvkonna golfidel see võimalik, aga siiski uutematel masinatel selline võimalus täitsa olemas.
Diesel Power KEEPS ME GOING

Vasta

Mine “Veermik”