Kinni roostetanud poldi avamine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kinni roostetanud poldi avamine
Sorry kui teemat juba lahatud aga ei leidnud.Autoks passat '94 universaal
Mure siis selline et vaja kätte saada pidurisadul. Asi kinnitub 2 poldiga. Ülemine polt nõks-nõks ja lahti. Alumist olen meelitanud nii jõu kui ka haamriga. Olen pihustanud vähemalt 2 sorti roostesurmasid. Lasknud seista. Tagunud haamriga veelkord. Ja ei millimeetritki. Ta lihtsalt ei tule lahti.
Millega võiks veel meelitada seda polti.
NB: Tahan vahetada piduriklotse.
Mure siis selline et vaja kätte saada pidurisadul. Asi kinnitub 2 poldiga. Ülemine polt nõks-nõks ja lahti. Alumist olen meelitanud nii jõu kui ka haamriga. Olen pihustanud vähemalt 2 sorti roostesurmasid. Lasknud seista. Tagunud haamriga veelkord. Ja ei millimeetritki. Ta lihtsalt ei tule lahti.
Millega võiks veel meelitada seda polti.
NB: Tahan vahetada piduriklotse.
Viimati muutis argo, 06 Mär 2012, 15:04, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: Kinni roostetanud poldi avamine
suppordi raami poldist (millega raam käändtelje külge kinnitub) või liuguri poldist käib jutt?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Veteran
- Auto: B5 passat 1998a,vw beetle (aastat ei mäleta) B5.5 passat, 2002a. B7 passat 2011a ja nüüd siis B8 alltrack 2018
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 18 korda
suporti raami poldile võib vabalt kuuma anda.
Ntx kunagi kui sai suzuki balenol klotse vahetatud siis keerasin 4 raamipoldist 2 pooleks. Vahest lihtsalt ei saagi polte elusana kätte
Ntx kunagi kui sai suzuki balenol klotse vahetatud siis keerasin 4 raamipoldist 2 pooleks. Vahest lihtsalt ei saagi polte elusana kätte

Kui nupp ei jaga, siis käed korrutavad või rahakott astendab.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
MA küll ei tea täpselt mis-mis on.
Selleks et saada kätte sadul koos klotsidega on vaja lahti keerata 2 polti.Ei leia kah ühtegi jutustavat pilti et targemini seletada.
Miskipärast kahtlustan et tegu ikkagi supordi poltidega.
Selleks et saada kätte sadul koos klotsidega on vaja lahti keerata 2 polti.Ei leia kah ühtegi jutustavat pilti et targemini seletada.
Miskipärast kahtlustan et tegu ikkagi supordi poltidega.
Viimati muutis hdi128, 08 Juul 2010, 15:34, muudetud 1 kord kokku.
-
- Veteran
- Auto: B5 passat 1998a,vw beetle (aastat ei mäleta) B5.5 passat, 2002a. B7 passat 2011a ja nüüd siis B8 alltrack 2018
kuuma oled andnud?
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
-
- Huviline
Just nädal tagasi vahetasin piduriklotsid ja kettad enda golfil ja nägin ka hullult vaeva, aga minu puhul aitas see, et lasin õli vahele ja lõin mutrivõtmele suure vasaraga peale, ei olnud palju jõudu vaja rakendadagi, sest vasara pea ise nii hirmus raske et lõi poldi keerama. Enne seda proovisin käega keerata, jalaga peale vajutada ja igasuguseid trikke ja ei midagi.
Lowlifer
Wheel-Whore
Wheel-Whore
-
- Veteran
See tähendab kas gaasikeevitusega poldi ümbruse punaseks ajamist või siis gaas-leeklambiga kuumutamist.hdi128 kirjutas:Mis tähendab "kuuma".
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
-
- Veteran
On ka veel selline vahend olemas http://www.loctitefreezeandrelease.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
aga ei tea kas ja kus seda Eestis müüakse.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
pudeli külm on eestis täiesti saadaval. aga tänu sellele pole ühtki polti lahti saanud. mina olen siiani ikka õlitamisega ja kui siis ei saa siis kuumaga asju lahendanud. mis kuumaga ei tule tulevad murdumisega:)Huligaan kirjutas:On ka veel selline vahend olemas http://www.loctitefreezeandrelease.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
viljandi mölamies
Tere taas. Kus müüakse seda loctite vedelikku. Ja palju asjake maksab.
Freeze and relase.
Freeze and relase.
Viimati muutis hdi128, 09 Juul 2010, 10:24, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Motipil on tootevalikus sama asi olemas, peaks levinum brand olema, näit. Automaailmas saadaval. Klotside vahetuseks saad suppordi lahti kas raami poltidest või liuguri poltidest, viimasel juhul piisab ainult ühe lahtikeeramisest ja keerad suppordi teist liugurit pidi üles (või alla).
Viimati muutis GTI, 09 Juul 2010, 10:36, muudetud 1 kord kokku.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Otsustasin kah kettad korraga vahetusse ajada. Seega süsteem vaja natuke rohkem lahti saada. Lähen uurin automaailmast.
-
- Veteran
Fixuses pidavat kah analoogne olema müügil ( vb oli Motipi toode) hinda ei jätnud meelde.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Kendil oli rustschoke vms, toimis suht hästi väiksemate poltide ja konstruktsioonidega. Suurematega tuli pea terve palloon poldi peale tühjaks lasta, ennem kui toimima hakkas.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Olen sama asjaga jamanud kunagi, kui pidurisadula poldil oli kandid maas ja polt oli kinni roostetanud. Lõpuks, kui olin juba lootust kaotamas, sain lahti suurte ja pikkade torutangidega. Natuke peab ruumi keeramiseks olema. Tõstukil või kanali peal oleks ilmselt parem seda teha, aga ma sain kuidagi ka maa peal hakkama