Golf 3 keskluku anomaalia (vms)

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
shredda
Huviline

Golf 3 keskluku anomaalia (vms)

Lugemata postitus Postitas shredda »

Mure järgmine:
Juhiuks jääb teatud tingimustel kinni. Nupp tuleb üles aga juhiuks jääb kinni (kummastki lingist ei avane).

Aga asi läheb veidramaks. Võtsin ukse seestpoolt lahti (uks kinni), mingi hetkel pärast tuli uks lahti?! okei, kõik mehhaanika paistab korras. Klõksutasin siis seda ust kinni lahti, nupust kinni, nupust lahti, uks lahti, uks kinni, nupust lukku, nupust lahti, uks lahti... jne umbes 20 korda. Kõik toimib. Siis panin alarmipuldist ukse lukku, tegin lahti, nupp tuleb üles aga uks linkidest enam ei avane... :crazy:

Kuna ma päris hästi ei ole kursis selle golfi vaakumkeskluku süsteemiga ja väga tugev auto elektris ka pole siis ma ei suuda nende kahe võimalikku koostatud kompotti lahendada.

Aaro
Viimati muutis shredda, 27 Juul 2010, 07:51, muudetud 1 kord kokku.
GSi | STi | GTi

vahelduvool
Huviline
Auto: VW Golf 4 1,6 16V 77kw 2003a
Re: Golf 3 keskluku anomaalia (vms)

Lugemata postitus Postitas vahelduvool »

Mul oli ka enda autol probleeme kesklukuga. Panid auto alarmi alla läksid kõik uksed kinni ja lahti tehes tulid kõik teised peale juhi ukse. Paigaldaja ütles, et vaakumpumbale on vaja rohkem tööd anda. Ehk kauem töötada. Kui võtmest töötab siis on tõenäoliselt alarmis asi. Juhendist võid vaadata seda pumbale signaali andmist. Kui juhendit pole otsi internetist või mine spetsi juure.
Viimati muutis vahelduvool, 27 Juul 2010, 08:05, muudetud 1 kord kokku.

shredda
Huviline

Häda tolles, et võtit ei saa proovida. Autosse on kunagi üritatud sisse murda vms ja mõlemad ukselukud on puudulikud. Jah, minu viga, et pole asja korda teinud... hetkel tuhlan mingis G3 repair manualis, siiani pole veel õiget kohta leidnud.
GSi | STi | GTi

shredda
Huviline

Hetkel siis sain auto oma valdusesse taas. Uks kinni. Klõksutasin natuke (5-6 korda) ust nupust kinni-lahti ja järsku tuli ka lingist lahti. Äkki on siis tegemist ebapiisava vaakumiga sellel ühel uksel? Äkki keegi seletab seda süsteemi lahti või annab mõne kasuliku URL'i?

Aaro
GSi | STi | GTi

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Ehk on lukumehanism tuuga ja avamis hoob ei lähe algasendisse. Kui ei ava, suru lingile peale nats ja proovi siis, kui avaneb, siis võta link küljest, puhasta ja määri mehanism.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

m2rekkk
Huviline
Auto: vw vento 1,8

Lugemata postitus Postitas m2rekkk »

vahepalaks küsin et kui sa nupust vajutad siis kas iga kord on üldse vaakumpumba urisemist kuulda?
mul selline jama et iga kord ei anna pumpa aga pole seni vaevaks võtnud tegeleda
kui iga kord pump töötab siis tasuks tõesti mehhanism lahti võtta, üle vaadata ära määrida
lisaks oleks hea veenduda et pumba torudest ikka õhk kenasti läbi käib

Vasta

Mine “Elektroonika”