Abi vaja syncro tagurpidi k?igu remondil!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Klubiline
- Telefon: 55558855
- Auto: Passat tdi 4M 96kw 04/ Audi 90 tq 134kw/ Bully Syncro 2.1 82kw
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Abi vaja syncro tagurpidi k?igu remondil!
Tegu siis passat g60 syncroga!
Ehk siis mure selline, et tagurdades 4 vedu ei toimi! Edasi s?ittes t??tab! Oskab keegi n?u anda kelle k?est teada saaks mida teha tuleb! Tean, et see on suht levinud viga! Kas keegi on seda parandanud, v?i kuida ma saaks kasv?i infot kuida too asi korda teha!
Ette t?nades R
Ehk siis mure selline, et tagurdades 4 vedu ei toimi! Edasi s?ittes t??tab! Oskab keegi n?u anda kelle k?est teada saaks mida teha tuleb! Tean, et see on suht levinud viga! Kas keegi on seda parandanud, v?i kuida ma saaks kasv?i infot kuida too asi korda teha!
Ette t?nades R
Palun helistada tööpäeviti 17:00-22:00 nädalavahetusel 10-22 ni, Tänu. Tel 55 558 855 Rain.
-
- Huviline
- Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
- Kontakt:
Ma v?in eksida, aga kas see mitte ?ks selle nn. VW libanelikveo ?ks omap?rasid ei olnud. Sama asi peaks kehtima siis ka n?iteks II-gen Golfidel ja vanematel Passatitel. Tagurpidi s?ites l?litatakse tagasild v?lja.Esialgne postitaja samzik
Tegu siis passat g60 syncroga!
Praegu m??dav (mitte kohe-kohe m??ki tulev) Passati nelikvedu on sama mis Audil (keskdiffer Torsen-lukuga) ja peaks "igas suunas" toimima.
Uutest libavedudest ehk Haldexitest ei ole kuulnud, kas neil ka mingi tagurpidis?itmise vastane asi on.
-
- Huviline
- Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
- Kontakt:
Kes m?letab ?hte 4WD topicut paar kuud tagasi, kus k?siti, mis VW kasutatava "libanelikveo" plussid ja miinused on jne. Ehk n??d saab selgemaks ka minu negatiivne suhtumine SELLESSE s?steemi. Kui asi toimib, on h?sti, aga kui asi kipub lagunema ja mitte v?he (st. n?rk koht konstruktsioonis & tehnoloogias vms.) siis on parem t?elisel nelikveo f?nnil vaadata teisi automudeleid. Ega neid palju pole...Esialgne postitaja Lembit
Kui tagurpidi nelivedu ei toimi, siis on mingi osa sellest lukustuss?steemist rikkis. Kas vaakum, elekter v?i mehhaanika silla sees.