Golf 3 le roolivõimu lisamine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 58132593
- Auto: Volkswagen Passat 1.9 tdi 1999, Volkswagen Golf 3 1.6 1993
Tere!
Tekkinud on üks probleem. Hoovi peale jõudis mul üks ilus must Golf 3 aastast 93. Mootoriks on 1.6 liitrine 55 kw-ne. Probleem seisneb selles, et autol puudub roolivõimendus.
Mina pole elu sees seisnud varem küsimuse ees, kuidas autole on võimalik oma käega roolivõimendus juurde "ehitada" Üritasin veidikene ka infot otsida, kuid mõistlikem on kohalike huntide käest siit küsida.
Kui kellelgi on knowhow-d ja aimu projekti ligikaudsest maksumusest siis olen üks suur kõrv.
Parimat,
Arti.
Tekkinud on üks probleem. Hoovi peale jõudis mul üks ilus must Golf 3 aastast 93. Mootoriks on 1.6 liitrine 55 kw-ne. Probleem seisneb selles, et autol puudub roolivõimendus.
Mina pole elu sees seisnud varem küsimuse ees, kuidas autole on võimalik oma käega roolivõimendus juurde "ehitada" Üritasin veidikene ka infot otsida, kuid mõistlikem on kohalike huntide käest siit küsida.
Kui kellelgi on knowhow-d ja aimu projekti ligikaudsest maksumusest siis olen üks suur kõrv.
Parimat,
Arti.
-
- Huviline
- Auto: G3 2.0gti 85kw 92a.
Re: Golf 3 le roolivõimu lisamine
osta mõnetuhandega golf3 millel võim olemas ja kruvi enda autole kylge.
mõnusmees
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 1.9TDI 81kw, Skoda Octavia 1,4 TSI G-Tec
- Tänanud: 2 korda
Küll sa ka ilma võimuta ära harjud, mul proua ka alguses ohkis aga see läks õige kiiresti üle. See auto on nii kerge et mina küll ei näe mõtet hakata aega, raha ja närvirakke sellele kulutama.
Sööda hunti kuidas tahad, karu oma on ikka suurem!
Kui vajadus parklas manööverdada või siiski käruga tagurdada rooli võimendus on väikestel liikumistel tugev abimees.
Viimati muutis T6nis2, 13 Aug 2010, 23:06, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 58132593
- Auto: Volkswagen Passat 1.9 tdi 1999, Volkswagen Golf 3 1.6 1993
Harjumine harjumiseks, aga roolivõimuga või roolivõimuta sõitmisel on siiski vahe sees nagu ütles seda ka viimane kasutaja. Teine asi on veel see, et Golfe on hetkel müügis nkn sadu ning see annaks mingisugustki lisaväärtust juurde müügile. Aga eks vaatab seda roolivõimu asja.