Ai ai mida mehed j?lle teevad viimase GTI mootorist pigistati 170kW / 230 Hj / 310Nm v?lja.

[Muudetud: 1-12-2006 DaveWoss]
Moderaator: etnies858
No vot see on kui pool unise peaga s?na v?etakse, sul ju kirjas jah, et "selline uus Golf".Originally posted by ents
ei ei - auto siiski nagu teema pealkirjas GTI
No Ents kuidas see GTI edeneb siis, mul tuli t?na m?te et ?kki on see too h?bedane AMK tuuninguga, mis ka Performance Showl ja Rock Raceil v?ljas oli?Originally posted by entsei ei - auto siiski nagu teema pealkirjas GTIOriginally posted by DaveWoss
Kuna sa ei t?psustanud mis mudeliga t?pselt tegu, siis minu m?tted liiguvad R32 poole![]()
nu loomulikult. Aga ma tean et p?rast seda masinat on nii m?nigi uus GTI tegemisele l?inud veel. H?bedasest niipalju et omanik tahab sellest mingi 270-280 heppa v?lja saada - v?ib jba praegu niipalju olla - ta pole saanud m??ta.Originally posted by DaveWossNo Ents kuidas see GTI edeneb siis, mul tuli t?na m?te et ?kki on see too h?bedane AMK tuuninguga, mis ka Performance Showl ja Rock Raceil v?ljas oli?Originally posted by entsei ei - auto siiski nagu teema pealkirjas GTIOriginally posted by DaveWoss
Kuna sa ei t?psustanud mis mudeliga t?pselt tegu, siis minu m?tted liiguvad R32 poole![]()