Kere värvimine.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kere värvimine.
Käsil keretööd ning ostsin odava värvi nagu ikka olen ostnud.Tahaks nüüd värvile hulka segada neid Litreid mis sätendama paneks.Et kust ma neid saaks ja kuidas toimin nendega?
Viimati muutis argo, 06 Mär 2012, 14:12, muudetud 1 kord kokku.
Re: Kere värvimine.
Hakka pihta kirjeldusest,mis on odav värv AUTOLE. Osta kohe metallik värv. Ära soperda autot. Suht kohe pleegib päikese käes,ja ka kriimud on kerged tulema ,,odava,, värvi kasutamisel.
Olen korduvalt kasutanud juba selle firma tooteid.Sga tahaks nüüd natuke teistmoodi.Neid Pärleid sisse.Nägin ühe sõbral tegi tsikli paagile ilusad kuldse pärlis sisse.Pärlid olid mustal värvil kuldsed.
Küsi siis sõbra käest,kus kohast need ,,pärlid,, saadi. Tundmatuks jäi firma ja samuti ka kas tava värv või kinnitiga tava värv. Letist ostetuna purgi värv,või hoopiski idiootne balloni värv. Vasta täpsemalt.
-
- Huviline
- Telefon: 56150709
- Auto: golf mk2 16v gti, golf mk2 1.3 swap 16v Gti, Honda civic 1.3 bike carbs
Üldiselt oleneb suuresti milline su värv on...Kas on lihtlsalt pinnavärv või lakialune? Tavalisele pinnavärvile litreid sisse panna ei õnnestu. Minuteada seda "tera" eraldi müüa pole ning see lisatakse värvisegaja poolt. Hetkel on üpris populaarne nn. effektvärv(kolmekihline), mis tegelikult võtab ilme ühe vahekihi tõttu(soodsamaks tootjaks on Mipa, kuid kindlasti on ka teistel värvitootajatel samased tooted olemas). Foorumis tegi mingi aeg tagasi musta effektvärviga auto üle Kasutaja Lonestarr(kui ma ei eksi).
tulen ja lähen, kõik on ikka veel siin.
Neid nn litreid on võimalik eraldi osta küll igast poest kes tegeleb autovärvi müügiga ja segamisega. See on täiesti tavaline värvi komponent kui tegu on metllik või pärla värviga.