Passat B2 uksed kinni
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Honda Accord Coupe '94 2.2 110kw / VW Passat '85 1,6l 55kw
Passat B2 uksed kinni
Kui keegi oskaks öelda kuidas uksed lahti saab siis oleks väga super.
Nimelt on tagumised uksed kinni ning lingid ära murdunud/murtud nii seest kui väljast.
Lisaks veel jama, et tagumine luuk samuti kinni ning lukk puruks väänatud. Omal ei ole enam ühtegi ideed.
Kas nimetatud vanurile oleks võimalik mingeid teise, rohkem saada oleva auto, ukselinke külge pookida?
Nimelt on tagumised uksed kinni ning lingid ära murdunud/murtud nii seest kui väljast.
Lisaks veel jama, et tagumine luuk samuti kinni ning lukk puruks väänatud. Omal ei ole enam ühtegi ideed.
Kas nimetatud vanurile oleks võimalik mingeid teise, rohkem saada oleva auto, ukselinke külge pookida?
Viimati muutis argo, 06 Mär 2012, 14:12, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 58114486
- Auto: Volkswagen Passat B2 1.6 '83
Re: Passat B2 uksed kinni
kindlasti mul endal samuti passat b2, kuid mul endal olid suhteliselt korras.. võimalik saad http://www.acar.ee" onclick="window.open(this.href);return false; 'st tellida. valid vastavate kategooriate alt üles mida vaja on.. neid samu originaal ukselinke müüakse küll eestis suhteliselt odavalt..
edit: muidugi kui seestpoolt ka on suht puru siis mina ei oska midagi pakkuda, äkki keegi teine teab?
üks kiirem link http://www.acar.ee/index.php?p=6&mod=to ... 2=39&f3=33
edit: muidugi kui seestpoolt ka on suht puru siis mina ei oska midagi pakkuda, äkki keegi teine teab?
üks kiirem link http://www.acar.ee/index.php?p=6&mod=to ... 2=39&f3=33
Viimati muutis Küünal, 30 Aug 2010, 20:39, muudetud 4 korda kokku.
Life is too short for traffic. ~Dan Bellack
-
- Huviline
Suur tänu!
Sisemistega jah kehvem lugu, neid kuskilt silma ei ole hakanud ja mul neljast on 1 terve ainult.
Sisemistega jah kehvem lugu, neid kuskilt silma ei ole hakanud ja mul neljast on 1 terve ainult.
-
- Huviline
- Telefon: 53629264
- Auto: BMW E36 Convertible
- Kontakt:
katsu uksepolster kuskilt(ülevalt) äärest lahti sikutada ja siis sealt vahelt millegiga lukust lahti tõmmata.
-
- Huviline
- Telefon: 58114486
- Auto: Volkswagen Passat B2 1.6 '83
seda ka jah muidugi, kontrollida kas nad on ikka katki või mitte, mul endalgi kiilus tagaluuk kinni kuid "kangutasin" lahti.. uksepolstrid peaksid üsna lihtsalt lahti tulema..Siim-O kirjutas:katsu uksepolster kuskilt(ülevalt) äärest lahti sikutada ja siis sealt vahelt millegiga lukust lahti tõmmata.
Viimati muutis Küünal, 30 Aug 2010, 20:55, muudetud 1 kord kokku.
Life is too short for traffic. ~Dan Bellack
-
- Huviline
Tagaluugiga on mul selline teema, et selle lukk on üle keeratud ja siis käib seal ringi lihtsalt, proovisin ka seestpoolt kangutada kuid tulutult. Linkidega proovisin nii, et kruvisin need lahti ja proovisin sealt vahelt surada (lingid siis ukseküljes hoidvate kinnituste küljest lahti murtud)

- highway2hell
- Klubiline
- Telefon: 5102926
- Auto: VW Passat b8, VW Polo mk1, VW Golf mk1
- Tänatud: 5 korda
Selle kroomliistu all on veel üks kruvi, kui selle lahti keerad, pääsed ilusti lingi august hoovale ligi, millest siis ukse lahti saad teha!
S&S Donor OÜ - Remondime Ameerika rauda ja ka muud! Igapäevaselt liiklen kolla-punase autoga ja teen iiu-iiu :)
-
- Veteran
- Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
- Auto: T***a P***s+
- Tänanud: 87 korda
- Tänatud: 17 korda
Sisemised lingid (või noh need ukse avamise kangid) on täpselt samad mis G2-l. Niisama lingid katki ei tohiks minna, seal peab ikka lukkudega mingi jama olema. Ise kord ühe Jetta ukselukuga jamanud, seda igasugu MoS2 spreidega leotanud jne.