Tere, huvitab, mis kogemused ja teadmised on seoses 1,4 diisliga. Põhiküsimus siis vastupidavus ja kapriisid, kuna tegu peaks olema kolme silindrilisega.
Polo peal näiteks.
1,4 diisel
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: 1,4 diisel
Noh, kas pole kellegil kokkupuudet siis olnud?
Teemale vaatamisi on külla aga keegi ei tea midagi rääkida?
Teemale vaatamisi on külla aga keegi ei tea midagi rääkida?
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 141 korda
- Tänatud: 39 korda
Nii palju olen kuulnud, et mootori käiguühtlus tühikäigul ja kiirendamisel jätab soovida kuna tegemist ikkagi kolmesilindrilise mootoriga, seega pole just päris tasakaalus asi. Vääne ei ole ka päris see mis neljasilindrilisel. Muus osas nagu tavaline TDI-PD ikka.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Mul oli vahepeal Polo 2005a 1.4 59kw ja ei kurda küll kuskilt otsast liikumise üle. Väidaks et liikus pigem paremini kui 1.9 66kw Golf 4 peal. Sellise punni peal oli ikka täitsa nobe ja fooride tagant pigem ikka esimene kes minema sai
. Muidugi kui pidevalt 5 inimest autos võib tõesti mõjutada. Samas oli kahjuks minu käes ainult paar kuud, nii et üldist vastupidavust ei oska kommenteerida.

Viimati muutis dellu, 15 Sept 2010, 09:27, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335