Auto profiilis.
Kevadel tekkis selline probleem, et linnas sõites ja pannes sisse vaba käigu langevad mootori pöörded korraks liiga madalale ja siis tõusevad tagasi sellele tasemele mis kogu aeg tühikäigul olnud on. Langevad korraks u 750ni ja siis tõuseb selleni mis tavaliselt on ehk u 875.
Suvel probleem kadus ja nüüd on jälle päevakorda tulnud. Ma kahtlustan, et probleemi toob esile kas siis niiskus või madalam välistemperatuur. Ja peab mainima, et iga kord ei käi pöörded korra madalamal ära ja mulle tundub, et harvem on seda täiesti töösooja mootoriga (kuid see vaid kõhutunne).
Kas kellelgi on olnud samasugust probleemi?
Niiskusega seoses uitasid mu mõtted küünlajuhtmetele ja jagaja kaanele, ning siit ka lisa küsimus: kui kaua Teie kogemusel küünlajuhtmed ja jagaja kaas vastu peavad? Mul on need vahetatud 3 aastat tagasi aga siis olid teistsugused sümptomid.
tühikäigul pöörded vajuvad korra allapoole ja siis on normis
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
Re: tühikäigul pöörded vajuvad korra allapoole ja siis on no
juhtmed peavad vastu vastavalt sellele kui kvaliteetsed nad on . nagu iga asjaga mõni uus asi ei kesta 2 päevagi.
aga juhtmeid saad testida neile otsest vett pritsides.
aga tühipöörde probleemid võivad tuleneda tühikäigumootori rikkest.
aga juhtmeid saad testida neile otsest vett pritsides.
aga tühipöörde probleemid võivad tuleneda tühikäigumootori rikkest.
viljandi mölamies
mis selle tühikäigumootori ingliskeelne nimetus olla võiks?
Küünlajuhtmete ja jagaja kaane seisukorra katsun nädalavahetusel üle vaadata.
P.S. eile postitasin selle teema ja mõtlesin, et vaatan kas ma näen mingit seaduspärasust (temperatuur, peale kõrgemaid pöördeid, vms) mootori sellises käitumises kui õhtul koju sõidan. Nagu must maagia aga eile õhtul käitus mootor laitmatult.
Küünlajuhtmete ja jagaja kaane seisukorra katsun nädalavahetusel üle vaadata.
P.S. eile postitasin selle teema ja mõtlesin, et vaatan kas ma näen mingit seaduspärasust (temperatuur, peale kõrgemaid pöördeid, vms) mootori sellises käitumises kui õhtul koju sõidan. Nagu must maagia aga eile õhtul käitus mootor laitmatult.
idle engine või idle rotorounou kirjutas:mis selle tühikäigumootori ingliskeelne nimetus olla võiks?
Golf MK1 2.8
niisiis, nädalavahetusel tuvastasin, et juhtmed lõid mitmest kohast üle. eriti see mis tuleb poolist jagajasse. Vahetasin täna süütejuhtmed, jagaja kaane ja küünlad (ka nendel vahetuse aeg). eks nüüd paistab kas kadus viga ära, kui muud mitte siis tõmme läks küll tuntavalt paremaks.