mootor läheb halvasti soojaks?

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
jass
Uustulnuk
Auto: VW Golf IV Variant 1,9 TDI PD 2002 74 kw
mootor läheb halvasti soojaks?

Lugemata postitus Postitas jass »

Tere,

Tegu on VW Golf IV variantiga 2002a mootor 1.9 TDI 74 kw, mure selline, et tulemas on talv ja auto ei lähe jätkuvalt normaalselt soojaks, termostaadi vahetasin ära. Seal tundub olevat veel mingi elektiline soojendussüsteem kolme küünlaga, ma ei tea kas see töötab või mitte ja kuidas kontrollida nende töökorras olekut. mootoris on punane jahutusvedelik. Lugupidamisega jass.

Garfield
Huviline
Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
Kontakt:

Re: mootor läheb halvasti soojaks?

Lugemata postitus Postitas Garfield »

Täpsusta, mis on sinu arvates normaalselt? TDI-del on tõesti soojaks minemise probleem, uuematel automudelitel on salongi jaoks eraldi elektriline lisasoojendus. See kolme küünlaga on ka lisasoojendus - kontrolli, kas need töötavad. Kuigi nende mõju on selline "keskpärane". Minu autol (1.9 96kW TDI PD) hakkab talvel (miinuskraadidega) mootori temp näidik tõusma peale 8 minutit sõitu, kusjuures enne seda on elektriline eelsoojendus peal olnud ca' 1-1,5h. Minu arvates on see normaalne.

jass
Uustulnuk
Auto: VW Golf IV Variant 1,9 TDI PD 2002 74 kw

Lugemata postitus Postitas jass »

Mootor läheb halvasti soojaks, olukord järgmine, et lisaks VW Golfile on mul Mersedes-Benz diisel 1998 a ja enne seda on ka olnud üks volkar, mitsubishi ja veel mõned mersud jne kõik diislid. Nendel autodel oli talvel olukord selline, et panin auto 10 minutiks sooja väljas temperatuur - 20 kuni -25 ja mul olid aknad lahti sulanud, alusatsin sõitu ja sooja õhku tuli, sõitsin umbes 5 km ja mootor oli näidiku järgi täielikult töösoe aga VW Golfi salongi soojusega ei saa üldse rahule jääda ja mootor läheb ka väga aeglaselt töösoojaks. Kuidas kontrollida lisasoojenduse korrasolekut, et teada saada kas töötab, Lugupidamisega.

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Pane kontroll lamp ,,kolme,, küünaldele. Kohe näed,kas toimivad,või mitte.

Vasta

Mine “Diislid”