passsati suunatule probleem...
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
passsati suunatule probleem...
97a passatil mul selline jama et kui panna suunatule vasakule poole siis hakkab ohukolmnurga juures surisema ja kui kaua sees hojan siis 'l2heb kaitse l2bi aga kui ohutuled panen siis tootavad k6ik v2ljaarvatud vasak esimene.... pirnid v2rgid k6ik tibitobi aga ei tea mis jama... v6i on see ohukolmnurga tagune vidin l2bi. oskab keegi abiks pakkuda.....
-
- Huviline
- Auto: a6 3.0q
Re: passsati suunatule probleem...
50-50 tõenäoliselt ostad relee, vahetad ära, ja sama asi jätkub.alts20 kirjutas:suunarelee viga. suunarelee ongi ohutulede lüliti sees
Mul audil oli see värk, et kohati surises omaette, aga suund sees tiksus ilusti. Kaldun ka arvama et kui suund sees suriseb siis on relee, aga ei saa välistada ka suunatulekangi. Audil aitas kangi vahetus, õnneks releed ei ostnud enne kui proovisin kohapeal

-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
Re: passsati suunatule probleem...
mul on vahest golfil nii et kui keeran ja suund on sees siis kui jutub rooli tagasikeerates mingi kindla asendi peale jääma siis hakkab ka vastikut häält tegema, a'la "kräääääks" hääl tuleb, see vist tingitud sellest kui lüliti jääb hetkeks ebasobiva vahepealse asendi peale siis hakkab relee häälitsema, kuna ei tea mida teha, kas tuld plinkida või mitte, see minu arvamus.
[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]