VW soojalt käivitamine kehv
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
VW soojalt käivitamine kehv
Volkswagen Passat 1.9 TDI 66kW käivitub sooja mootoriga kehvasti. Külma mootoriga pole probleemi, käivitub koheselt. (soojalt käivitub nagu kehv bensukas). Oskab keegi pakkuda mis viga võib olla ?
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Re: VW soojalt käivitamine kehv
Mis aasta masinaga tegu muidu? Probleem kogu aeg olnud? kui jah siis eeldatavasti mitu korda diislite alateemas läbi käinud teema ehk tegu 66kw tdi lapsehaigusega mida põhjustab soekäivituse soft/tarkvara/map. et asi korda saada, tuleb soft üle kirjutada kus miskid parandused sees v siis soekäivituse jaoks jahutusvedeliku temp andurile takistiga ja lülitiga ahel vahele panna, et ajule saadetavat infot tempi kohta valetada ehk näidata väiksemana kui ta tegelikult on.
loe seda teemat...seal pakutud ka et viga võib olla kulunud starteris.
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=74&t=57614
Aga jah, teinekord soovitan diislitega seotud mured ka vastavasse alafoorumisse postitada...näiteks mina kui põline diislihunt eriti bensukaid puudutavaid teemasid ei loe...praegu juhuslikult sattusin lugema sest kahtlesin kas tegu diislit puudutava murega v mingi bensuka kala, mille kohta ma üldiselt miskit soovitada ei oska.
loe seda teemat...seal pakutud ka et viga võib olla kulunud starteris.
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=74&t=57614
Aga jah, teinekord soovitan diislitega seotud mured ka vastavasse alafoorumisse postitada...näiteks mina kui põline diislihunt eriti bensukaid puudutavaid teemasid ei loe...praegu juhuslikult sattusin lugema sest kahtlesin kas tegu diislit puudutava murega v mingi bensuka kala, mille kohta ma üldiselt miskit soovitada ei oska.
Viimati muutis copilot, 29 Sept 2010, 17:00, muudetud 1 kord kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING
Masin on suht vana 1999, viga olen tähele pannud ainult mõned kuud. Tarkvara viga on täitsa võimalik, oskate soovitada kus saaks tarkvara üle kirjutada.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
99.a. peaks just sellesse väljalaske aastate vahemikku jääma, kus 66kw TDI del see jama küljes. Ei oska kahjuks seda öelda, kus saaks v kus oleks kõige mõistlikum. Eeldan, et saksa autos selline asi võimalik. Aga ennemalt seda jama ei olnud, st käivitus ühtemoodi nii soojalt kui külmalt?
Kui kasutaja jussike seda loeb, oskab ehk kosta?
Kui kasutaja jussike seda loeb, oskab ehk kosta?
Viimati muutis copilot, 29 Sept 2010, 20:35, muudetud 1 kord kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING