1,8 66kw 1991 passat puterdab

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

m6hk

1,8 66kw 1991 passat puterdab

Lugemata postitus Postitas m6hk »

1,8 66kw 1991 passat puterdab kergelt t?hik?igul. selline v?ike ebakorrap?rane konarus on sees. ebakorrap?rasus viitab vist mingile k?tusesegu-elektroonikakalale? suits ka nagu haiseb kuidagi kahtlaselt v?ngelt ja bensiiniselt. loogiliselt, mingi mehhaaniline viga annaks vist mootori k?igus korrap?rase r?tmiga esinedes endast m?rku? maantees?idul t?mbab (soojal ajal rohkem) hetketi kergelt hinge kinni - nagu bens oleks otsas. samas aga l?heb vajutades ?sna erksalt edasi. kiirendades sumpa k?ll pisut pl?riseb madalalt ,(kat kontrollitud) aga jooksis suvel isegi 178km/h v?lja. seega ei oska otseselt ka bensupumba umbesolekut kahtlustada. ja benssu v?tab vist ?ldse nati palju - n??d k?lmaga (5-10 miinust) linn1/3-maantee2/3 kokku ~10-11L 100-le. p?rnus kahes diagnostikas k?idud. bussipark ja volkari esindus. m?lemad soovitus oli vaid k??lad, k??nlajuhtmed, jagaja kaas, monopritse kummitald ?ra vahetada. volkari esindus tegi ajule restardi. mainitud jupid ja ka bensufilter puha vahetatud, lisaks k?ik korralised filtrid mahlad, aga konarus t?pselt sama nagu alguses. kas n??d selle lugulaulu peale tekkib kellelgi m?ni idee v?i m??n sunniku maha? murem?ttet??d seni rohkem kui r??mu "ausast saksa autost". samas vana 1.8-ne sigar ja venna 1995 t?pselt sama motoga passat on jumala ?kopaid ja ustavad hobused. nuta v?i naera.

sigaelmar
Huviline

Lugemata postitus Postitas sigaelmar »

Oleneb kust summuti katki on aga see v?ib t?iesti vabalt mootori t??d segada, sa ?tlesid, et sul l?riseb. Venna Mazdal oli selline juhus, et niikui summuti poolex l?x, kadus ka peaaegu t?ielikult t?hik?ik. Siis kontrolli vaakumvoolikud ?le, eriti vaata neid, mis sinna pritsekobakasse taha l?hevad, v?ibolla on ?ra murdunud v?i imeb veidi lisa?hku. Kummist vaheplaadi sa vahetasid ?ra? Aga kuidas muidu k??nlad on, kas tahmab ?ra ja kuidas k?lmalt p??rded on?

Blizzard
Huviline
Auto: VW Golf IV Variant

Lugemata postitus Postitas Blizzard »

Mul mingil m??ral sama jama aga ?hta ma soovitan. S?rje juurde pole m?tet minna. Ta saab v?iksemate vigadega k?ll hakkama aga kui on midagi suuremat siis on asi kahtlane. Igaljuhul paari tonni seal ei l?he. Esimene tund 350 ja j?rgmised 250 kui midagi muutunud ei ole. Tavaliselt saab tunniga hakkama!

samzik
Klubiline
Telefon: 55558855
Auto: Passat tdi 4M 96kw 04/ Audi 90 tq 134kw/ Bully Syncro 2.1 82kw
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas samzik »

t?hik?igu mootorit oled ?ritanud on puhastada?

Cloner
Huviline

Lugemata postitus Postitas Cloner »

Kus see t?hik?igu mootor asub ja kuidas teda puhastatakse? ka mul t?hik?igul natuke nagu turtsub, teeb seda ka kohapeal tuure k?rgemale ajades ja siis ?htlaselt k?rgel hoida.

m6hk

vaakumvoolikud vaatasin ?le. paar juppi vahetasin isegi v?lja. peaks tihe olema. aga k??nlad on tahmased....! mida j?reldada?

niinekas
Huviline

Lugemata postitus Postitas niinekas »

Originally posted by m6hk
vaakumvoolikud vaatasin ?le. paar juppi vahetasin isegi v?lja. peaks tihe olema. aga k??nlad on tahmased....! mida j?reldada?
Segu rikas!
minu aeg on siin ümber saanud

m6hk

veel v?heke valgust asjale. mul on nimelt algusest saati see karbuss v?i monopritsung, v?i kuidas teda ?igesti nimetada, ?line. selle 3 poldiga plastmasskaane alt k?ik vidinad puha m?rjad ja ajab m??da k?lge v?lja, tilgub kollektori pealegi. see vist ei ole v?ga normaalne? kui k?ttesegu segamine sellises mustast ?list ?le ujutatud keskonnas k?ib, siis ehk sinna ongi mingi kala maetud? kust see ?li sinna saab ?ldse? tuleb karterituulutusest? miks? ja kas karterituulutus omakorda tuleb klapikambri kaanest voolikuga? palju rumalaid k?simusi. aga no ma pole raha eest veel siin p?rnus tarka n?u saanud. ?ritan see t?ttu omal k?el teadmisi koguda.

ait

sigaelmar
Huviline

Peax olema normaalne, et vanematel masinatel karteri tuulutusest sinna ?li pexab

m6hk

aga no venna 1995 passat on t?pselt sama mootoriga, nii tegu kui n?gu, ja on kuiv, v?hemalt v?ljast. mul on tunne, et seda ?li lendab sinna liiga palju.

erkki
Huviline
Auto: Passat´98 V6 Syncro

Lugemata postitus Postitas erkki »

Mul ka pritsungi ?mbert ?line ja sellest lahti ei saa kuidagi.Ju see siis mingi t??pviga:D
Saare elanik

Willam
Huviline
Auto: VW Bora 2,3 '00; VW Golf 3 1,8L '95

Lugemata postitus Postitas Willam »

Minu 1,4-sel monol ajas kah ?li t?hik?igu regulaatorisse. T?hik?ik algul jamas vahetevahel, l?puks polnud t?hik?iku ?ldse. Tagaj?rg - uus regulaator, mis maksab p?ris h?sti.

sigaelmar
Huviline

...ehk veidi ?le 2000,- uuena, v?hemalt 1,8 monopritsel ta nii maxis

m6hk

ma vaatan, et populaarne teema mul. aga ?kki keegi r??gib sellest karterituulutusest ikkagi. mis v?gi seda ?li sealt pritsib? mis asi l?bi on? mida v?lja vahetada?

Vasta

Mine “Mootor”