1,8 66kw 1991 passat puterdab
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
1,8 66kw 1991 passat puterdab
1,8 66kw 1991 passat puterdab kergelt t?hik?igul. selline v?ike ebakorrap?rane konarus on sees. ebakorrap?rasus viitab vist mingile k?tusesegu-elektroonikakalale? suits ka nagu haiseb kuidagi kahtlaselt v?ngelt ja bensiiniselt. loogiliselt, mingi mehhaaniline viga annaks vist mootori k?igus korrap?rase r?tmiga esinedes endast m?rku? maantees?idul t?mbab (soojal ajal rohkem) hetketi kergelt hinge kinni - nagu bens oleks otsas. samas aga l?heb vajutades ?sna erksalt edasi. kiirendades sumpa k?ll pisut pl?riseb madalalt ,(kat kontrollitud) aga jooksis suvel isegi 178km/h v?lja. seega ei oska otseselt ka bensupumba umbesolekut kahtlustada. ja benssu v?tab vist ?ldse nati palju - n??d k?lmaga (5-10 miinust) linn1/3-maantee2/3 kokku ~10-11L 100-le. p?rnus kahes diagnostikas k?idud. bussipark ja volkari esindus. m?lemad soovitus oli vaid k??lad, k??nlajuhtmed, jagaja kaas, monopritse kummitald ?ra vahetada. volkari esindus tegi ajule restardi. mainitud jupid ja ka bensufilter puha vahetatud, lisaks k?ik korralised filtrid mahlad, aga konarus t?pselt sama nagu alguses. kas n??d selle lugulaulu peale tekkib kellelgi m?ni idee v?i m??n sunniku maha? murem?ttet??d seni rohkem kui r??mu "ausast saksa autost". samas vana 1.8-ne sigar ja venna 1995 t?pselt sama motoga passat on jumala ?kopaid ja ustavad hobused. nuta v?i naera.
Oleneb kust summuti katki on aga see v?ib t?iesti vabalt mootori t??d segada, sa ?tlesid, et sul l?riseb. Venna Mazdal oli selline juhus, et niikui summuti poolex l?x, kadus ka peaaegu t?ielikult t?hik?ik. Siis kontrolli vaakumvoolikud ?le, eriti vaata neid, mis sinna pritsekobakasse taha l?hevad, v?ibolla on ?ra murdunud v?i imeb veidi lisa?hku. Kummist vaheplaadi sa vahetasid ?ra? Aga kuidas muidu k??nlad on, kas tahmab ?ra ja kuidas k?lmalt p??rded on?
-
- Huviline
- Auto: VW Golf IV Variant
Mul mingil m??ral sama jama aga ?hta ma soovitan. S?rje juurde pole m?tet minna. Ta saab v?iksemate vigadega k?ll hakkama aga kui on midagi suuremat siis on asi kahtlane. Igaljuhul paari tonni seal ei l?he. Esimene tund 350 ja j?rgmised 250 kui midagi muutunud ei ole. Tavaliselt saab tunniga hakkama!
veel v?heke valgust asjale. mul on nimelt algusest saati see karbuss v?i monopritsung, v?i kuidas teda ?igesti nimetada, ?line. selle 3 poldiga plastmasskaane alt k?ik vidinad puha m?rjad ja ajab m??da k?lge v?lja, tilgub kollektori pealegi. see vist ei ole v?ga normaalne? kui k?ttesegu segamine sellises mustast ?list ?le ujutatud keskonnas k?ib, siis ehk sinna ongi mingi kala maetud? kust see ?li sinna saab ?ldse? tuleb karterituulutusest? miks? ja kas karterituulutus omakorda tuleb klapikambri kaanest voolikuga? palju rumalaid k?simusi. aga no ma pole raha eest veel siin p?rnus tarka n?u saanud. ?ritan see t?ttu omal k?el teadmisi koguda.
ait
ait