Golf 3 kütusekulu
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 55606711
- Auto: VW Passat B5.5 1.9tdi 2005a.
Golf 3 kütusekulu
ei tea kas see on õige alamteema kuhu postitada oma mure?!
auto on golf 3 mootor 1.8 66kW 1996 a.
linnas on kütuse kulu 10.5 kanti , imelikult palju , peaks umbes 8 olema
ma sõidan hästi rahulikult, käike vahetan 1900- 2000 pöörde juures koguaeg.
miks nii kõrge kütusekulu on ??
auto on golf 3 mootor 1.8 66kW 1996 a.
linnas on kütuse kulu 10.5 kanti , imelikult palju , peaks umbes 8 olema
ma sõidan hästi rahulikult, käike vahetan 1900- 2000 pöörde juures koguaeg.
miks nii kõrge kütusekulu on ??
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Golf 3 kütusekulu
Kust sinu 8 pärineb? Tehas http://www.autoweek.nl/carbase_data.php ... 4&cache=no" onclick="window.open(this.href);return false; andmetel annab linnas ju 11 ja keskmine 8. Kui pikad on su sõidud? Kui keskmine sõit mingi 5-6km, siis ei jõua mootor selle aja peale veel korralikult soojaks minnagi praeguste ja veel külmenevate ilmadega ja juba see mõjutab natuke.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Moderaator
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Samalt lingilt saad ju vastuse, ülevalt valid VW, Golf ja spetsificaties ja Zoek
Aga muidu 9,9 ja keskmine 7.2
Aga muidu 9,9 ja keskmine 7.2
-
- Huviline
aajaa uurisin puurisin ja leitsin, tänud ikkagi 
tra , kütust kulub siis ikka palju
ei arvestanud sellise numbriga 

tra , kütust kulub siis ikka palju

see linna kütusekulu võrdlemine ei anna midagi - on väga palju võrreldamatuid tegureid. kui kahtlustad, et võtab palju siis mõõda parem maanteekulu ühtlasel kiirusel (näiteks 90km/h) ja siis võib võrrelda teistega
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 39 korda
Mu TDI-l on ka hommikul tipptunnil läbi linna tööle sõites distantsi keskmine kulu 8,5-9 talvel, mis sa siis veel bensukast saada tahad (maanteel samas 4,5-5,5). Külm mootor ja linnasõit võib pea kahekordse vahe tekitada maanteekuluga.
-
- Huviline
aga mingeid mooduseid kuidas kütusekulu vähentada ?
kes mida teeb ja kuidas ?
ja ma tean et vähem sõita kulub vähem

- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Autokooli tagasi sel juhul. Minu teada on seal viimased aastad üks kohustuslik osa säästu sõit vms., või oli see vahtralehe aja jooksul kohustuslik.Heinsu kirjutas:aga mingeid mooduseid kuidas kütusekulu vähentada ?
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
nii sain oma kütusekulu teada(lasin paagi täis ja sõitsin 100km ja lasin uuesti täis)
sõitin ainult linnas, ja NÄIT tuli 11,71 palju raisk:D
mis arvate sellest, mootor on 1,8 66kW 1996a. auto kaalub 1007kg
sõitin ainult linnas, ja NÄIT tuli 11,71 palju raisk:D
mis arvate sellest, mootor on 1,8 66kW 1996a. auto kaalub 1007kg
-
- Moderaator
Sa pole endiselt vastanud küsimustele, siis mida siit loodad saada.
Millal sa sõidad?
Kus sa sõidad?
Kui pikad on su otsad (k.a pausid selle vahel, kas jõuab maha jahtuda)`?
Milline on su sõidustiil (jah vahetad küll alla 2000k), aga pidurdad käiguga (k.a lased juba varakult enne foori gaasi maha käike alla vahetades)? Osa näiteks just väidavad, et oma liikumiskiiruse sa pead saavutama võimalikult kiirelt ja siis kõrge käiguga edasi tiksuma, mitte nii, et iga käiguga kogud tohutu aja hoogu.
Kui tehas annab 11.0 ja sull 11.x siis ei ole ju midagi hullu. Pigem oleks kahtlane alla tehasenormi sõita. Jah ka see on võimalik, kui "linn" koosneb enamasti lasnamäe kanalis tiksumisest, mitte hommikusel tipptunnil haaberstiringil või sõpakal ummikutes venides.
Minu hommikune tipptund TTÜ - kesklinn (ätt) 8:00 vabalthingava Corrado G60ga (ehk siis ka 1.8 millel hetkel laadur maas ja seega täpseid kw ei tea) näitab ka kompuuter 12-13, koju minnes isegi veel rohkem (siis suuremad ummikud nii 17:00 paiku).
Millal sa sõidad?
Kus sa sõidad?
Kui pikad on su otsad (k.a pausid selle vahel, kas jõuab maha jahtuda)`?
Milline on su sõidustiil (jah vahetad küll alla 2000k), aga pidurdad käiguga (k.a lased juba varakult enne foori gaasi maha käike alla vahetades)? Osa näiteks just väidavad, et oma liikumiskiiruse sa pead saavutama võimalikult kiirelt ja siis kõrge käiguga edasi tiksuma, mitte nii, et iga käiguga kogud tohutu aja hoogu.
Kui tehas annab 11.0 ja sull 11.x siis ei ole ju midagi hullu. Pigem oleks kahtlane alla tehasenormi sõita. Jah ka see on võimalik, kui "linn" koosneb enamasti lasnamäe kanalis tiksumisest, mitte hommikusel tipptunnil haaberstiringil või sõpakal ummikutes venides.
Minu hommikune tipptund TTÜ - kesklinn (ätt) 8:00 vabalthingava Corrado G60ga (ehk siis ka 1.8 millel hetkel laadur maas ja seega täpseid kw ei tea) näitab ka kompuuter 12-13, koju minnes isegi veel rohkem (siis suuremad ummikud nii 17:00 paiku).
Viimati muutis dellu, 21 Okt 2010, 15:46, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 39 korda
Ja 100 km põhjal ei saa sa midagi teada, juba tankla püstoli viga võib nii suur olla kütuse doseerimisel, et arvutamine muutub mõttetuks. Selle meetodi kasutamisel tuleb paak ikka tühjaks sõita ja siis uuesti täis ja siis saad objektiivsema pildi.
Nüüd tulen mina natuke rumala jutu algusega. Nimelt sõites normaalse ja kuiva ilmaga siis tundub et kütust ei kulugi(g3 1,6 55kw) aga kui vihmasel ajal sõita linnas siis sisuliselt on näha seda bensu seieri kukkumist kulgedes läbi linna. Siin kohal märgin ära et tähelepanek on tekkind isegi ilma suuremate ummikuteta. Kas võib olla mingi andur läbi mis tõttu niiskel ajal segud paigast ära?
PS keegi küttekulu küsis siis eelmine nädalavahetus käisin mina saaremaal ja maanteel liikudes kiirusel 105 sain 470km läbimisel kuluks 6,3(sisaldas ka linna liiklust mõnikümmend kilomeetrit)
PS keegi küttekulu küsis siis eelmine nädalavahetus käisin mina saaremaal ja maanteel liikudes kiirusel 105 sain 470km läbimisel kuluks 6,3(sisaldas ka linna liiklust mõnikümmend kilomeetrit)
Viimati muutis rennu21, 24 Okt 2010, 06:11, muudetud 2 korda kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Täitsa tuttav tunne see silmaga seierilangemise nägemine. Minul sai korda siis kui diagnostikas lambda vahetati ja süüde paika keerati. Kusjuures CO-d ja värgid pidid nagu uuel autol olema(enne remonti)rennu21 kirjutas:Nüüd tulen mina natuke rumala jutu algusega. Nimelt sõites normaalse ja kuiva ilmaga siis tundub et kütust ei kulugi(g3 1,6 55kw) aga kui vihmasel ajal sõita linnas siis sisuliselt on näha seda bensu seieri kukkumist kulgedes läbi linna. Siin kohal märgin ära et tähelepanek on tekkind isegi ilma suuremate ummikuteta. Kas võib olla mingi andur läbi mis tõttu niiskel ajal segud paigast ära?
PS keegi küttekulu küsis siis eelmine nädalavahetus käisin mina saaremaal ja maanteel liikudes kiirusel 105 sain 470km läbimisel kuluks 6,7(sisaldas ka linna liiklust mõnikümmend kilomeetrit)
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Moderaator
Kus su jutu loogika on pigem? Kust sa selle 8.0 nüüd välja võlusid? Naised saunas?Heinsu kirjutas:aga 2.0 mootoril on ju kütuse kulu 8 liitrit , kus loogika ?
GTI 85kw on ju 11.2/6.3/8.1. 8 on parimal juhul maantee või enamus maantee ja natuke linna keskmine. Ma olen Saksamaalt 3x Golf 3 GTI siia lohistanud ja natuke kütusekulu kohta kogemusi on. Ma olen alati arvutanud tagasisõidu kuluks 8.0 ja suht nii ta on ka. See 6.3 oleks ka vist ainult 80 maanteel tiksudes saavutatav, vähegi nobedamalt lastes on ta ikka pigem 7-7.5.
-
- Klubiline
- Auto: G7 2014 77kW
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
G3 85kW - Tallinn-Rõuge-Tallinn keskmine 5,9 l/100km (enne sõitu paak täis ja pärast jälle), kiirus oli 100-110 vahel, ükski möödasõit tegemata ei jäänud. Muidu maantee keskmine ca 100 km/h tuleb alati 6,0-6,2 ja 80-ga see auto maanteel ei sõidagidellu kirjutas:GTI 85kw on ju 11.2/6.3/8.1. 8 on parimal juhul maantee või enamus maantee ja natuke linna keskmine. Ma olen Saksamaalt 3x Golf 3 GTI siia lohistanud ja natuke kütusekulu kohta kogemusi on. Ma olen alati arvutanud tagasisõidu kuluks 8.0 ja suht nii ta on ka. See 6.3 oleks ka vist ainult 80 maanteel tiksudes saavutatav, vähegi nobedamalt lastes on ta ikka pigem 7-7.5.

-
- Moderaator
See on minujaoks siiamaani müstika, kuidas inimesed alla tehasekulu sõidavad
.
Minu toodud number ei ole muidugi päris 8, sai arvestatud 8/100-le ja tangitud siis vastavalt sellele, kuna vähemalt vanasti oli nii, et mida lähemalt eestile, seda odavam kütus. Ehk siis saksamaalt jõudsid tühja paagiga poola, seal niipalju sisse, et leetu jõuaks jne. 8-arvutusega saime koju ära. Muidugi poola ongi üks suur linn, sest pidevalt külad.
Aga noh see alla tehasenormi sõitmine on juba huvitav tulemus. Mul on just pigem nii olnud, et linnas rahulikult tiksudes saab enam-vähem isegi pihta, aga maantee kipub alati üle olema. Noh samas mul tempo ka alati kella järgi nii +20 ja möödasõitude arvelt kokku ei hoita. Kui ikka võimalus tekib siis lapats põhja ja mõõda.
Näiteks Audi A4 1.9 TDI B6 96kw automaat lubab tehas 4.6, siis minul kippus ta ikka sinna 5.7-5.9 jääma. Loomulikult seal sõltub ka inimeste arvust autos, kaasa veetavast tavaarist jne.

Minu toodud number ei ole muidugi päris 8, sai arvestatud 8/100-le ja tangitud siis vastavalt sellele, kuna vähemalt vanasti oli nii, et mida lähemalt eestile, seda odavam kütus. Ehk siis saksamaalt jõudsid tühja paagiga poola, seal niipalju sisse, et leetu jõuaks jne. 8-arvutusega saime koju ära. Muidugi poola ongi üks suur linn, sest pidevalt külad.
Aga noh see alla tehasenormi sõitmine on juba huvitav tulemus. Mul on just pigem nii olnud, et linnas rahulikult tiksudes saab enam-vähem isegi pihta, aga maantee kipub alati üle olema. Noh samas mul tempo ka alati kella järgi nii +20 ja möödasõitude arvelt kokku ei hoita. Kui ikka võimalus tekib siis lapats põhja ja mõõda.
Näiteks Audi A4 1.9 TDI B6 96kw automaat lubab tehas 4.6, siis minul kippus ta ikka sinna 5.7-5.9 jääma. Loomulikult seal sõltub ka inimeste arvust autos, kaasa veetavast tavaarist jne.
Viimati muutis dellu, 26 Okt 2010, 08:56, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Golf 3 2.9 syncro
G3 GTI kohta(8v). Rahulikult 90ga sõites Tallinn- Haapsalu teel pole mingi probleem saada kulu koos linnast välja sõitmisega 6.2-6.3.
Kui mingid 70 alad on siis võtan jala gaasilt ära ja tagasi 90ni kiirendan rahulikult 5. käiguga. 7.2l küttekulu sain see suvi venemaal, sõites režiimis, kus kiirus kõikus pidevalt 60-130(või isegi 140-150)kmh(moskva-peterburi trassil). Päris palju 3. ja 4. käigu möödasõite. Kiiruse keskmine tuli kokkuvõttes ikkagi kuskil 81km/h vist.
Hommikul ilma ummikuteta lasnast laagna bussipeatuse kandist ttü juurde tuleb kulu kuskil 8.9-9.5. Kilomeetreid kooliteel oli vist 13-14.
Kui mingid 70 alad on siis võtan jala gaasilt ära ja tagasi 90ni kiirendan rahulikult 5. käiguga. 7.2l küttekulu sain see suvi venemaal, sõites režiimis, kus kiirus kõikus pidevalt 60-130(või isegi 140-150)kmh(moskva-peterburi trassil). Päris palju 3. ja 4. käigu möödasõite. Kiiruse keskmine tuli kokkuvõttes ikkagi kuskil 81km/h vist.
Hommikul ilma ummikuteta lasnast laagna bussipeatuse kandist ttü juurde tuleb kulu kuskil 8.9-9.5. Kilomeetreid kooliteel oli vist 13-14.
Küsiks teemaalgataja käest mitmekesi ta reisib, kas oled üksi autos või on ka kaasreisijaid? Palju kilogramme tavaari pagasiruumis on ja kas rehvirõhk on ikka õige?
VW Vento 2.0 85kw, üksi sõites maanteel tsirka 8-9l/100km. Võta kaks inimest peale ja alla 9-10 kuidagi ei saa. Viis inimest autos ja maantee peal kulub juba 11l/100km
VW Vento 2.0 85kw, üksi sõites maanteel tsirka 8-9l/100km. Võta kaks inimest peale ja alla 9-10 kuidagi ei saa. Viis inimest autos ja maantee peal kulub juba 11l/100km
VW Das Auto
-
- Huviline
- Auto: Golf 3 2.9 syncro
Kratt, soovitan pöörduda remonditöökoja poole või proovida maanteel sõita mitte 3. käiguga. Korras mootoriga ei saa ventol elusees selline kulu olla. Isegi 2.0 passat võtab liitreid vähem.