Kas on kellelgi pakkuda mõnda asjalikku firmat või isikut kes poleeriks matid plastikust tuleklaasid ilusaks läikivaks.
Autoks Audi Allroad.
Tulede poleerimine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Veteran
- Telefon: Kellel vaja see küsib!
- Auto: Vw Bora
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 20 korda
Re: Tulede poleerimine
Palju pakud 2 tule eest mul vahendid ja pastad olemas muidu!
*Äkki paned pildid tulest .Saaks aimu enam vähem miuksed naad on kui suur on kahjustus! Kas lihtsalt hägune saab (3 eri poleer pastaga läikivaks) või lausa vajaks märglihvi(seda viimast pole ma eriti palju saanud harjutada)
*Äkki paned pildid tulest .Saaks aimu enam vähem miuksed naad on kui suur on kahjustus! Kas lihtsalt hägune saab (3 eri poleer pastaga läikivaks) või lausa vajaks märglihvi(seda viimast pole ma eriti palju saanud harjutada)
Viimati muutis VwBoy, 22 Okt 2010, 19:16, muudetud 4 korda kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 56930622
- Auto: Passat B7 4motion, Audi B5 TQ
- Tänatud: 1 kord

On lihtsalt päiksest tuhmid ja pesulast kriibitud. Aga usun,et vajab märga lihvimist.
Aga kui pole teinud siis pigem maksan rohkem firmale aga tean,et saan neid tulesi hiljem ka kasutada

Ma ise muidu Tallinnas ja sa vist Pärnus?
-
- Veteran
Paides täpsemalt või noh Pärnus ka kui vaja (märg lihvimisega olen veits koba veel) ainult pastaga ei ole midagi ulme rasket.Aga seda siis teatud maani kahjustusega on võimalik aint pastaga.Siiani saanud suht leebete kahjustustega tulesi poleeritud.Minu silmis said nad vägagi normaalsed kui võtta seda ,et mäglihviga pole tehtud:D
-
- Huviline
- Auto: Impreza STI
VwBoy, kui sul viitsimist on ja ulme raha ei küsi, siis ma sooviks ühe mitte vw (Saab 9-3ss) tulede poleerimist proovida, midagi hullu ei ole, aga kui teatud nurga all vaadata siis ikka näha et mikro kriime (pesust arvatavasti) täis ning xenonid kuidagi ei näita enam nii hästi kui võiks. 

-
- Veteran
Siis peab midagi välja mõtlema ja proovima! Siia Paide poole asja pole lähipäevil kardan Pärnu sattun harva 2 tule pärast nagu ei hakka tulema sinna veel!cooler kirjutas:VwBoy, kui sul viitsimist on ja ulme raha ei küsi, siis ma sooviks ühe mitte vw (Saab 9-3ss) tulede poleerimist proovida, midagi hullu ei ole, aga kui teatud nurga all vaadata siis ikka näha et mikro kriime (pesust arvatavasti) täis ning xenonid kuidagi ei näita enam nii hästi kui võiks.

Viimati muutis VwBoy, 23 Okt 2010, 20:37, muudetud 1 kord kokku.