Tere! Soovin vahetada mootorid T4 palun aidake.

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
MSoosaar
Uustulnuk
Telefon: 53453005
Auto: VW

Tere! Soovin vahetada mootorid T4 palun aidake.

Lugemata postitus Postitas MSoosaar »

Ostsin omale 94 aasta multivani millel on 1,9 diisel 50kw. Auto hirmsasti suitseb ja joob õli ehk mootor oma aja ära elanud :) . Plaanis oleks panna 2.5 TDI 75kw. Oleks mõned küsimused:

Mida peaksin vahetama käigukast, pihustit jms?

Kui palju on antut mootori normaalne hind? leidsin ühe netist 2000 aasta mootor ja küsis 16000kr

Kui kellegil on pakkuda mootorit võtke ühendust 53453005 Mihkel

ETTE TÄNADES!!!

MSoosaar
Uustulnuk
Telefon: 53453005
Auto: VW

Re: Tere! Soovin vahetada mootorid T4 palun aidake.

Lugemata postitus Postitas MSoosaar »

Mulle üteldi et seda mootorit väga raske peale panna :( kas keegi oskab aidata

grahv
Huviline
Auto: T3
Re: Tere! Soovin vahetada mootorid T4 palun aidake.

Lugemata postitus Postitas grahv »

Sul on peal vanakooli diisel ilma mingi elektroonikata, TDI on juba elektroonikaga ja seega pead oma elektrisüsteemi ka vastavalt sellele ümber kohandama. Kõik on võimalik - googelda nt "t4 td to tdi conversion" ja leiad teemasid küll. Nt http://www.brick-yard.co.uk/forum/19-td ... page1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Palja suitsu põhjal ei saa veel öelda, kas mootor on aja ära elanud või mitte, sest rämeda õlikao ja suitsu põhjuseks võivad olla ka vaid kulunud/kuumasaanud klapisääretihendid. Kui käivitub normaalselt, siis on alust kahtlustada sääretihendeid, kui vaatamata korras küünaldele on käivitumisprobleeme, siis vast on kolvigrupp tõesti ka kulunud.

Mina prooviks kõigepealt selgust saada kust kaudu kaob selle mootri õli - kompressioonitest ning kui näidud on veel normipiires, siis laseks sääretihendid vahetada ja vaataks kas jääb õli pidama. Tglt, tee kompressioonitest ja kui näidud on normipiires siis võid seda õliröövlit mulle pakkuda :P

Vasta

Mine “Diislid”