Ostsin omale Eaglemaster E8 distantskäivitusega alarmi akustika.ee'st, suht keeruline panek oli(on).
Sain kõik peale bensupumba blokeeringu ja distantskäivituse ühendatud ( kasutades cobra skeemi golf 92-97'le )
Otsustasin siis küsida, akustika.ee'st puuduvaid skeeme blokeeringu ja distantskäivituse kohta, sealt enamvähema öeldi, et unusta ära, kui tahan siis võin nende juurde minna ja miljoni eest lasta need 3-4 juhet ühendada, mõistagi see variant mulle ei sobi ja natuke nöme käitumine nende poolt, müüvad alarmi mida ei suuda piltlikult öeldes mitte keegi paigaldada peale nende.
Palve siis teile, kui kellelgi on/teab kust saada eaglemaster E8/E5 või analoogse alarmi bensupumba blokeeringu ja distantskäivituse skeemi golfile (92-97a) andku teada.
PS: süüteblokeeringust ei ole huvitatud.
VW golf 3, eaglemaster alarmi probleem
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Uustulnuk
- Auto: VW Golf III 1.8 66kw 92a.
VW golf 3, eaglemaster alarmi probleem
Viimati muutis noeiteagi, 26 Nov 2010, 15:16, muudetud 2 korda kokku.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: VW golf 3, eaglemaster alarmi probleem
Oota ma ei saa nüüd aru, sa ostsid Eaglemaster signa, aga nad ei andnud sulle paigaldusjuhendit kaasa?
Või sul pole autopõhist paigaldusjuhendit? Ehk mis värvi juhe autos mis on? Seda ei peagi sulle ükski müüa andma. Mina olen küll andnud, kui mul olemas, aga see on pigem vastutulek. Pigem ei soovita seda anda sellepärast, et kui mingid värvid ei klapi, siis pärast hakkad neid süüdistama (enamus juhendistes on siiski kirjas, et omal vastutusel ja enne kindlasti testri/multimeetriga üle kontrollida).
Kui sul on ainult kaugkäivituse osa vaja ühendada, siis see peaks ju üks lihtsamaid olema. Võta aga süütelukku minevad juhtmed ette ja hakka multimeetriga mõõtma (väike sälk sisse kaitsekihti ja multimeeter pihta). Nende juhtmete tuvastamine on üks lihtsamaid ju.
Või sul pole autopõhist paigaldusjuhendit? Ehk mis värvi juhe autos mis on? Seda ei peagi sulle ükski müüa andma. Mina olen küll andnud, kui mul olemas, aga see on pigem vastutulek. Pigem ei soovita seda anda sellepärast, et kui mingid värvid ei klapi, siis pärast hakkad neid süüdistama (enamus juhendistes on siiski kirjas, et omal vastutusel ja enne kindlasti testri/multimeetriga üle kontrollida).
Kui sul on ainult kaugkäivituse osa vaja ühendada, siis see peaks ju üks lihtsamaid olema. Võta aga süütelukku minevad juhtmed ette ja hakka multimeetriga mõõtma (väike sälk sisse kaitsekihti ja multimeeter pihta). Nende juhtmete tuvastamine on üks lihtsamaid ju.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335