Autoks 97' universaalkerega Passat b5. Tagumine iste käib alla kahes osas (2 istekohta + 1 istekoht). Mure selles, et juhi tagant (1 istekoht) hakkasin seljatuge alla laskma ja see allalaskmise kang jäi näppu (minu käes midagi ära ei murdunud, oli juba enne katki). Kas seda süsteemi saab kuidagi parandada? Kuidas saaks istme alla lasta vajadusel?
Ette tänades!
Passat b5 tagumise istme allalaskmise kang küljest
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Mazda 323f BG, Mazda 626 GD kupee, Mazda Xedos 9, BMW e38 750i, Volkswagen Passat b5 tdi
Passat b5 tagumise istme allalaskmise kang küljest
Viimati muutis argo, 06 Mär 2012, 11:13, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 58117482
- Auto: VW Passat 1997a. 92kw
Re: Passat b5 tagumise istme allalaskmise kang küljest
Mul täpselt sama aasta ja sama kerega passat ja ka probleem on sama
.
Samamoodi jäi nupp pihku. Õnneks teine pool käib alla, aga samas kinni ei taha enam jääda.(lõpuks siiski jääb peale pikka puimist)

Samamoodi jäi nupp pihku. Õnneks teine pool käib alla, aga samas kinni ei taha enam jääda.(lõpuks siiski jääb peale pikka puimist)
Tundub et tüüpviga. Mul parempoolsel istmel kang kaduma läinud eelmistel omanikel. Kui järsku pidurdasin ükskord siis iste vajus alla ja hakkas uurima mis jama ja siis oli see lukusti teibiga kinni pandud. 

- Mindfreak
- Huviline
- Auto: Passat
- Tänanud: 26 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
Täpselt sama jama
Juhi taga oleva istme allalaskmis kang pihku jäänd. Õnneks minu oma lukustab veel ära ja kui altpoolt näpud vahele lükata siis teatud asja näppides saab istme veel ilusti alla ka lasta.

Aitan VW/Audi/Skoda/Seat diagnostika ja lisavarustuse lisamisega - originaal Ross-Tech HEX-V2 + VAG CAN PRO (VCP) diagnostikakaabel.. Kirjuta murest ja leiame lahenduse!
Võta ühendust Le VW Freaks facebookis
Võta ühendust Le VW Freaks facebookis