Passat B5 vesi autos?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passat B5 vesi autos?
vihmaste ilmadega tuleb vesi salongi,juhipoole selja taha tekkib loik,olen uurinud et vesi ei pääse salongi salongifiltri juurest ja kapoti kummiluti juurest kA EI TULE eest on veekanalid puhastatud. esiklaas on vahetatud ja seal ka ei tule vett salongi .PALUN AIDAKE MILLES VõIB PROBLEEM OLLA
Autoks on vw passat 1.8t 1999a lõpp b5 kerega sedaan kere
Autoks on vw passat 1.8t 1999a lõpp b5 kerega sedaan kere
Viimati muutis argo, 06 Mär 2012, 11:19, muudetud 3 korda kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 5060671
- Auto: golf2 vr6, jms.
Re: vesi autos
mul g3-l näiteks tuli vesi samasse kohta salongi tagatule kaudu/vahelt ja päris ookean oli paari päevaga valmis, niiet võid sealt ka uurida.
5060671
vesi jookseb salongi ukseklaasi vahelt. kuivata see tagumine loik kiiresti muidu varsti otsid siin juba comfort aju oma masinale - see asub seal samas, juhi jalgade all
Hmm mul oli sama teema sama masinaga, kapotiall juhipool klaasiääres on must karp milles siis pistikud ja juhtmed, vot selle karbi vahe ja alune läheb lehti ja kõdu täis ning selle karbi taha tekkib bassein. olgu siis see kapoti trossi tihend nii hea kui tahes aga sealt jookseb ikka sisse. Kindlalt võta kohe juhi jalgealt mati äär lahti ja kisu välja seal mustas karbis olev aju see on sul uppunud ja veesees kuna seal on ca 10 cm vett. võta ta lahti ja pane radika juurde kuivama. mina enad auto aju sinna enam tagasi ei pannud vaid KE..isin kõvasti ja sain juhtmed mingi valemiga venitatud armatuuri alla koos ajuga seal ei ole märg ja niiske
kust iganes see vesi ka ei tuleks kindlalt kuivata aju ära ja edu lammutamisel

- Mattias
- EVWK juhatus
- Auto: G3 1.8T,Passat B5.5 1.9TDI
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 51 korda
+selle kummijulla sealt augu ümbert võib kaarega minema visata.mahub rohkem läbi.Gee60 kirjutas:aku alune äravoolu punn on puhastatud?
Kogu selle kojameeste alla oleva ala peaks üle vaatama ja kontrollima,et igasuguste karpide ja asjade alt ja vahelt,kus on kanalid,ka see vesi jookseks. Juhi pool kojameeste mootori lähistel on mootori aju karp.Selle alt peab asi korralikult läbi käima ja karbi enda tihend peab samuti kindlalt pidama.
G3 1.8T teema | Disain ja muud tegemised: UnitedDesign&Code | Ühel õigel autohuvilisel on pool autot koguaeg toas.
Re: Passat B5 vesi autos?
Mul oli sama mure. Salongifilter võta lahti, sul on tihend rebenenud ja sealt see vesi sisse voolabki. Mul on passat sedaan 2003a. Salongifilter on rebenenud, kui kliima või kont vms töötab tõmbab selle vee kanalite kaudu salongi. Katsu kas istme all need torud kust õhku jalgadele puhub on niisked. Et see tihend sealt kätte saada on ka paras ettevõtmine.
Edu!
Edu!
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1,9TdiSyncro 81kw,Chevrolet Express Van 4,3L 1997
aspirine kirjutas:Mul oli sama mure. Salongifilter võta lahti, sul on tihend rebenenud ja sealt see vesi sisse voolabki. Mul on passat sedaan 2003a. Salongifilter on rebenenud, kui kliima või kont vms töötab tõmbab selle vee kanalite kaudu salongi. Katsu kas istme all need torud kust õhku jalgadele puhub on niisked. Et see tihend sealt kätte saada on ka paras ettevõtmine.
Edu!

-
- Huviline
- Telefon: 5018416
Postitus võis 4a vanune olla aga probleem on aktuaalne tänapäevani. Sõbra passatil hakkas autom kast jukerdama tänu mati all kogunenud veele.
-
- Uustulnuk
- Telefon: 5518844
- Auto: 1.9TDI 96kw
Mul sama mure, kojamehed suure vihmaga lõpetavad töö, juhi jalge all olev karp oli okei, samas kojameeste mootori küljes on oksüdeerimis märke, proovima äkki enne äravoolu kanalid kõik ära puhastama, enne kui uut mootorit soetama hakkan, autoks 2001 passat b5.5
- silverpik
- Veteran
- Telefon: +372 5335 9600
- Auto: VW Passat B5 1.9 TDI 81kW "Traktor" VW Passat B5.5 2001 96kW 4motion
- Tänanud: 64 korda
- Tänatud: 72 korda
- Kontakt:
Aju karbi eesmise osa all olev äravoolu kanal puhtaks lehtedest ja muust sogast – alusta sellest. Ise olen kasutanud selleks survepesurit / traadijupi otsa pandud kaltsu mis sealt alt läbi käiks. Teiseks vaata üle kõik äravooluaugud kapoti all. Üks on pidurivõimendi all (see suur must ümargune asi aku kõrval) ning teine aku all.
Kui aju tagant vesi liikuma saab ning hiljem allavoolu ka välja – siis saad uue suurveega testida mis edasi saab.
Kui aju tagant vesi liikuma saab ning hiljem allavoolu ka välja – siis saad uue suurveega testida mis edasi saab.
“I have approximate knowledge of many things” - Demon Cat
Veebilehed ja SEO, digiturundus, disainid ja palju muud - aitame leida kuluefektiivsed lahendused paljudele muredele Hundikuu Agentuur
Veebilehed ja SEO, digiturundus, disainid ja palju muud - aitame leida kuluefektiivsed lahendused paljudele muredele Hundikuu Agentuur