Õli lekib
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Õli lekib
Autoks küll Sealt Alhambra 2002a 1,9TDi 85kw, kuid Sharan'il sama mootor peal.
Viga seisneb selles, et klapikambrikaane vahelt lekib õli. Olen mitu korda vahetanud tihendit, kuid leket ei ole pidama saanud. On kellegil olnud sellist probleemi, kellegil mõtteid?
Viga seisneb selles, et klapikambrikaane vahelt lekib õli. Olen mitu korda vahetanud tihendit, kuid leket ei ole pidama saanud. On kellegil olnud sellist probleemi, kellegil mõtteid?
Re: Õli lekib
tere.mul on passat sama mootoriga aga 2 aastat vanem ning on sama mure vahetain ka tihendi ära aga ikka lekib.tean seda,et on olemas selline asi,et osadel sellistel mootorite on kaas koos tihendiga ja kui paned vanale kaanele uue tihendi siis see pidama ei jää.peab uue kaane ostama siis selle ära vahetama ning uue kaane hind on kuskil 2000 peale vast.vähemalt minu omal on nii.
-
- Huviline
- Auto: VW Golf II 1,6td 1991
Kolmandat korda pandigi uus tihend ning pandi hereemeetikut vahele. Pidas heal juhul kuu aega vastu, kuid hakkas uuesti lekkima.
-
- Huviline
aga kuidas pingutusega on? minul hakkas ka ajama kui uus tihend ja hermets vahel oli , pingutasin kõik üle ja jäi pidama 

minul tehati sama moodi pandi sinna mingisugust möga vahele aga see ei ole ikka õige mul ka tilgub jätguvalt sealt kaanevahelt õli välja ja öeldi,et pole muud varianti kui uus kaas,sest hermets ei pidavat ikka seda asja korralikult kinni võtma.
-
- Huviline
mul on plekist kaas ja poldid olid tõmmanud kaanele lohud sisse, tegin nood alasi peal sirgeks tagasi ja aitas 

-
- Huviline
- Auto: VW Passat`04, VW Polo`96
Dex, loe eelmist postitust. Kui poltidega augukohad koonusesse sikutatud on, siis hakkab sealt lekkima.
-
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
ega tegu pole korktihendiga, sest see ei pea essugi.
vb ei tehtagi korktihendit selle tüübi mootorile, aga variant seegi.
audivana kirjutas:ega tegu pole korktihendiga, sest see ei pea essugi.
Kummitihend on.
-
- Huviline
- Auto: Golf 3 GTD
Ei saa g3 gtd õlileket ka pidama, vaheta neid tihendeid palju tahad. Peab vist kaant hakkama vahetama.