Vahepeal siis infot juurde. Süüteluku põhi korras, kontrollitud. Selle käigus ka avastasin, et autole on paigaldatud lisaimmo, millel olid 2x20A kaitsmed mõlemad läbipõlenud. Kui kaitsmed välja vahetasin, läks auto lolliks. Ohutuled hakkasid vilkuma ning välja neid lülitada enam ei saanud enne, kui kaitsmed uuesti välja sikutasin. Immo nimega Spal, blokeerib juhendite põhjal (leidsin kusagilt netiavarustest) starteri ergutusjuhtme või kütusepumba. Hakkasin seda katkestust siis otsima (et immo kõrvaldada süsteemist), kuid ei leidnud kahjuks. Pool päeva panin nahka selle otsimise peale ja pean kahjuks nüüd tõdema, et siit edasi ma oma tarkusega ei saa.
Oleks üks võimalus paigutada uus ergutusjuhe läbi süüteluku, kuid see võib ohtlik olla, kuna ma ei tea, kas see juhe peab jooksma otse, või läbi mingite releede. Võimalikud tulemused: a- kärsatan süüteluku põhja läbi, b- panen auto põlema. On muidugi ka võimalus, et kõik hakkab tööle, kuid riskida niisama ei julge.
Lisaks, kui roolikatted maha võtsin, siis leidsin, et autol on midagi maha võetud - roolikatte all on läbilõigatud juhtmekimp, milles kuus juhet sees. Keegi ei oska pakkuda, mille juhtimine võiks tulla rooli külge? ABS juhtmed on igatahes terved.
Auto hetkel täiesti töökorras, ainuke viga, et ei lähe võtmest käima

Endiselt, kui kellegil on asjalikku nõu anda, või oskab seda viga kõrvaldada, siis olen huviline