Tere, pealkirjas mainisin enamvähem andmed ära auto kohta...
Probleem siis selline, et kui auto pole tükkaega käinud siis käima läheb poole pöörde pealt juba.
Käib ~2 minutit ära ja siis sureb välja.
Enam käima ei lähe, tahab käia max 300rpm/min. (See umbes õeldud).
Nii kui starteri järgi jätad sureb suht kohe välja. Aind siis käib 2 sekki kui gaasi õrnalt puudutad aga see ka väga väga madalatel pööretel.
Eriti ei vaadanud midagi aga autol on 4 küünalt millest 1 on erinev teistest...
Millalgi proovin teisi küünlaid. Aga äkki on kellelgi mingeid muid näpunäiteid mida võiks proovida? Ventilaatori temperatuuriandurist ei sõltu ju midagi? Juhtmed vist lähevad ajju küll muidu aga see on läbi ja vent on lülitiga üldse.
Suvel oli ka see jama, tühikäiku polnud aga käima läks alati pidi lihtsalt gaasi koguaeg natuke peal hoidma.
Muidugi võib mulle pakkuda karteritihendit kui kellelgi on viljandimaal, õlirõhu andurit kah. See on katki ja juhe on ühendatud kerega, et ta ei piniseks...
Golf II, 1.3L, mono-pritse - ei lähe käima...
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: Golf II, 1.3L, mono-pritse - ei lähe käima...
UP?
2 varianti nüüd
Kas on nii loll küsimus, et keegi ei taha vastata või raske küsimus, et keegi ei oska vastata.
Äkki vajate mingit lisa informatsiooni? Pakkuge midagig välja mida proovida.

2 varianti nüüd

Äkki vajate mingit lisa informatsiooni? Pakkuge midagig välja mida proovida.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B5.5 4Motion AVF
Oli sama asi ja süütelukupõhi oli läbi. Rohkem ei oskagi nagu midagi lisada...Nii kui starteri järgi jätad sureb suht kohe välja.
Süütelukus see asi nüüd küll olla ei saa...
Siis ei oleneks kas mootor on soe v mitte.
Siis ei oleneks kas mootor on soe v mitte.
-
- Uustulnuk
- Telefon: 53517303
- Auto: passat ja w123
kuna viimati kütusefiltrit vahetasid? Pumba otsas on kah filter. Mul koinis see ajud korralikult ära. Filter maksab umber 8.5 euri.
-
- Huviline
- Telefon: 53798427
- Auto: G2 1,3 86a. -> G2 1,6D 87a. -> G2 1,8 87a. -> BMW E34 520i 88a. -> BMW E34 525i 89a. - Opel Vectra B 95 - VW GIII 94.
- Kontakt:
Endal oli sama viga sama mootoriga aga karpa oli.
Veaks oli hallandur, vaheatsin kogu jagaja ära kuna hallandurit eraldi ei saanud vahetada ja oli mure pühitud, enne seda sai kõik läbi proovitud muidugi, isegi kommutaatorid sai välja otsitud
Edit: Mul oli vist ikka 1.6 karpa mootor. Aga viga oli umbes sarnane nagu sul seletatud
Veaks oli hallandur, vaheatsin kogu jagaja ära kuna hallandurit eraldi ei saanud vahetada ja oli mure pühitud, enne seda sai kõik läbi proovitud muidugi, isegi kommutaatorid sai välja otsitud
Edit: Mul oli vist ikka 1.6 karpa mootor. Aga viga oli umbes sarnane nagu sul seletatud
Viimati muutis soots05, 04 Mär 2011, 21:43, muudetud 1 kord kokku.
opsti